Σβήνει τη φωτιά ο Αγγελόπουλος και δίνει τη λύση στην ΑΕΚ Betsson

Ο Μάκης Αγγελόπουλος

i

©InTime

Σβήνει τη φωτιά ο Αγγελόπουλος και δίνει τη λύση στην ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 16:49 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:56 - 20.04.2024

Τις τελευταίες δύο ημέρες οι παίκτες της ΑΕΚ Betsson δεν έκαναν ομαδικές προπονήσεις στο κλειστό των Λιοσίων, κάτι για το οποίο ενημερώθηκε και ο Μάκης Αγγελόπουλος, με τον μεγαλομέτοχο της Ένωσης να δίνει τη λύση.

Ένα ακόμα πρόβλημα προέκυψε στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson τις τελευταίες μέρες. Μια μερίδα παικτών αποφάσισε να μην γίνουν ομαδικές προπονήσεις το τελευταίο διήμερο, καθώς δεν είχαν καταβληθεί χρήματα, όπως είχε υποσχεθεί ο Μάκης Αγγελόπουλος στη διάρκεια της συνάντησης την προηγούμενη Πέμπτη στο κλειστό των Λιοσίων.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson ήταν ενήμερος για όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες εντός των τειχών και ανέλαβε δράση, σβήνοντας την φωτιά που προέκυψε από τους παίκτες που δημιούργησαν το θέμα με τις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες.

Νέα πρόβλήματα για την ΑΕΚ Betsson: Χωρίς ομαδικές προπονήσεις το τελευταίο διήμερο, τα πάντα ανοιχτά ενόψει ΠΑΟΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:56 - 20.04.2024

Νέα πρόβλήματα για την ΑΕΚ Betsson: Χωρίς ομαδικές προπονήσεις το τελευταίο διήμερο, τα πάντα ανοιχτά ενόψει ΠΑΟΚ

Για ακόμα μια εβδομάδα τα προβλήματα δεν αφήνουν σε ησυχία την ΑΕΚ Betsson, καθώς το τελευταίο διήμερο δεν υπήρξαν ομαδικές προπονήσεις, την ίδια ώρα που τα πάντα ενόψει ΠΑΟΚ (21/04, 17:15) είναι ανοιχτά.

Κύκλοι της ομάδας μάλιστα τόνιζαν πως τη φετινή σεζόν οι παίκτες της ΑΕΚ Betsson είναι από τους πλέον καλοπληρωμένους στη λίγκα. Μάλιστα έχει καταβληθεί και ο μισθός Μαρτίου, κάτι που έγινε τις προηγούμενες μέρες κατά την δέσμευση του Αγγελόπουλου στους παίκτες, ενώ η αποχή από τις ομαδικές προπονήσεις έγινε καθώς υπήρξε μια καθυστέρηση μερικών ημερών στις πληρωμές συγκεκριμένων παικτών.

Οι πληροφορίες του Sportal μάλιστα αναφέρουν πως μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, το αργότερο, θα έχουν πάρει άπαντες τα χρήματα που τους οφείλονται και η Ένωση δεν θα χρωστάει ούτε ευρώ στους παίκτες του φετινού ρόστερ.

Σε κάθε περίπτωση, η φωτιά έσβησε στα ενδότερα της ΑΕΚ Betsson, με την παρέμβαση του Μάκη Αγγελόπουλου, κάτι που σημαίνει πως δεν τίθεται θέμα για την παρουσία των παικτών της ομάδας στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των playouts (21/04, 17:15).