Χωρίς Χόλινς η ΑΕΚ Betsson κόντρα στον ΠΑΟΚ

Όστιν Χόλινς

Χωρίς Χόλινς η ΑΕΚ Betsson κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χρήστος Τσάλτας 16:21 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:26 - 21.04.2024

Ο Όστιν Χόλινς έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson κόντρα στον ΠΑΟΚ, με την Ένωση να παρατάσσεται με 11άδα.

Με 11άδα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ Betsson στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των Playouts στο κλειστό των Λιοσίων. Η Ένωση θέλει τη νίκη για να «κλειδώσει» την 7η θέση της κατάταξης και να μετρήσει αντίστροφα για τις «μάχες» με τον Ολυμπιακό, στα playoffs του πρωταθλήματος.

Η Ένωση ωστόσο δεν είναι πλήρης στην αναμέτρηση. Αυτό γιατί ο Ηλίας Ζούρος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Όστιν Χόλινς. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν κατέβηκε στο παιχνίδι με τον «δικέφαλο του Βορρά», διαμαρτυρόμενος με την στάση του για την κατάσταση των τελευταίων ημερών. Την Δευτέρα ωστόσο αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα, σε πρώτη φάση και κατόπιν να ξεκαθαρίσει πλήρως το θέμα της παρουσίας του στο ρόστερ, αλλά και της απουσίας του από το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής.

Μάχη... δικεφάλων στα άδεια Λιόσια
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

09:10 - 21.04.2024

Μάχη... δικεφάλων στα άδεια Λιόσια

Με την 4η αγωνιστική των playouts συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, όπου η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17:15), με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη. Η Καρδίτσα φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πάτρας (20:15) στο δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς.

Από εκεί και πέρα, εκτός δράσης βρίσκονται και οι τραυματίες Μπράντον Νάιτ, Δημήτρης Φλιώνης, αλλά και ο Τζάστιν Τίλμαν, που βρίσκεται στις ΗΠΑ, κάνοντας πρόγραμμα αποκατάστασης, έπειτα από το κάταγμα που υπέστη στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου.

Η αποστολή της ΑΕΚ Betsson: Χολ, Ραντλ, Καράμπελας, Μαραθωνίτης, Πιλάβιος, Νετζήπογλου, Αγραβάνης, Χατζηδάκης, Κουζμίνσκας, Κουζέλογλου, ΜακΡέι.