Μάχη... δικεφάλων στα άδεια Λιόσια

Μάχη... δικεφάλων στα άδεια Λιόσια

Χρήστος Τσάλτας 09:10 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 21.04.2024

Με την 4η αγωνιστική των playouts συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, όπου η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17:15), με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη. Η Καρδίτσα φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πάτρας (20:15) στο δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς.

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στα παρκέ της Stoiximan Basket League και το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στις αναμετρήσεις των Playouts, οι οποίες αναμένεται να κρίνουν πολλά για τις θέσεις 7 και 8 στην κατάταξη.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ Betsson και τον ΠΑΟΚ στο άδειο -λόγω τιμωρίας- κλειστό των Λιοσίων. Η Ένωση μετά τη νίκη με 100-67 απέναντι στο Λαύριο έχει εξασφαλίσει θέση για τα playoffs και με νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα τερματίσει στην έβδομη θέση της κατάταξης. Ο «δικέφαλος του Βορρά», από την άλλη, έρχεται με... φόρα από τη νίκη κόντρα στην Καρδίτσα και θέλει να κάνει βήμα για μια θέση στην post season.

Αγωνιστικά οι δύο ομάδες μετράνε απουσίες. Από τη μία η Ένωση δεν θα έχει στη σύνθεσή της τους Δημήτρη Φλιώνη, Μπράντον Νάιτ και Τζάστιν Τίλμαν, την ίδια ώρα που τις τελευταίες μέρες υπήρξε αναστάτωση, μιας και δεν έγιναν ομαδικές προπονήσεις την Παρασκευή και το Σάββατο. Η λύση δόθηκε όμως από τον Μάκη Αγγελόπουλο, με την ΑΕΚ Betsson να ετοιμάζεται για την αναμέτρηση χωρίς απρόοπτα.

Την ίδια ώρα η ομάδα του Στάθη Νεραντζάκη θα παραταχθεί στα Λιόσια χωρίς τους Σταύρο Σχίζα και Σεσίλ Ουίλιαμς, με τον Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ να κάνει πραγματοποιεί την τρίτη εμφάνισή του με την ασπρόμαυρη φανέλα τη φετινή σεζόν.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Καρδίτσα υποδέχεται τον ήδη υποβιβασμένο Απόλλωνα Πάτρας, έχοντας σαν στόχο τη νίκη. Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου δεν θα έχει στο ρόστερ της για ακόμα ένα παιχνίδι τον Ρομέλο Ουάιτ, την ίδια ώρα που οι Πατρινοί ταξίδεψαν στην Θεσσαλία χωρίς τους Ορλάντο Κόουλμαν, Ντιλέινι Μπλέιλοκ και Τζάστιν Μπιμπς.

Το πρόγραμμα των Playouts της Stoiximan Basket League

Κυριακή 21 Απριλίου

ΑΕΚ Betsson - ΠΑΟΚ (17:15)

Καρδίτσα - Απόλλων Πάτρας (20:15)

Δευτέρα 22 Απριλίου

Λαύριο - Μαρούσι (20:15)