Γιάνκοβιτς: «Δυνατά και με σεβασμό κόντρα στον Απόλλωνα»
i

©InTime

Γιάνκοβιτς: «Δυνατά και με σεβασμό κόντρα στον Απόλλωνα»

Γιάννης Πάλλας 00:16 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:17 - 21.04.2024

Ο φόργουορντ της Καρδίτσας Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς αναφέρεται στην αναμέτρηση των play-out με τον Απόλλωνα

Να πετύχει άλλη μια νίκη στην Stoiximan Basket League θέλει η Καρδίτσα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play-out με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών την Κυριακή (21/4, 20:15, ΕΡΤ 3) στο κλειστό «Γ. Μπουρούσης». Οι Θεσσαλοί θέλουν να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα.

«Παίζουμε με μία ομάδα, η οποία έχει παρουσιάσει σοβαρότητα στα τελευταία παιχνίδια, παρόλο που έχει υποβιβαστεί. Εμείς θα μπούμε πολύ δυνατά στο ματς και με πολύ σεβασμό στον αντίπαλο» δήλωσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς για την συνάντηση με τους Πατρινούς.

Και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για εμάς να τελειώσουμε τη χρονιά υγιείς, με ένα θετικό αποτέλεσμα και δείχνοντας στον κόσμο και σε όλους ότι είμαστε μία καλή ομάδα που πέτυχε τον στόχο της. Θέλουμε να ανταποδώσουμε όλη αυτή την αγάπη και τη στήριξη από όλα αυτά τα παιχνίδια και να φτάσουμε στη νίκη».

Στο μεταξύ, η προπώληση των εισιτηρίων για το Κυριακάτικο (21/4) ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας (8.15 μ.μ.) συνεχίστηκε κανονικά το Σάββατο (20/4).

Από την Κυριακή (21/4) στις 6 μ.μ. και έπειτα, όλοι μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους, αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του Κ.Γ. «Γιάννης Μπουρούσης».

Τέλος, όπως αναφέρει η Θεσσαλική ΚΑΕ: «Μην ξεχνάτε την προσφορά του Double Ticket, με την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε σε προνομιακή τιμή εισιτήριο που σας εξασφαλίζει τη θέση σας, τόσο στον αγώνα της Κυριακής 21 Απριλίου με τον Απόλλωνα Πάτρας, όσο και στον επόμενο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, το Σάββατο 27 Απριλίου!».