Ζούρος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές, αλλά αυτό δεν είναι μπάσκετ» (vid)

Ηλίας Ζούρος

Ζούρος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές, αλλά αυτό δεν είναι μπάσκετ» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 19:38 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:38 - 21.04.2024

Ο Ηλίας Ζούρος ήταν ικανοποιημένος με τη νίκη της ομάδας του, με τον Έλληνα κόουτς όμως να στέκεται στις δυσκολίες που έχει η ΑΕΚ Betsson ενόψει του αγώνα και της συνέχειας.

Η ΑΕΚ Betsson επικράτησε του ΠΑΟΚ και εξασφάλισε την 7η θέση ενόψει Playoffs, όμως ο Ηλίας Ζούρος ήταν εμφανώς προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας του και τα προβλήματα που την ταλανίζουν.

Ο Ηλίας Ζούρος τόνισε πως τακτικά η ομάδα του δεν ήταν έτοιμη, ενώ στάθηκε στο μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα του και στις άδειες εξέδρες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ηλίας Ζούρος στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Μια ακόμα φορά περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητές. Τακτικά δεν ήμασταν προετοιμασμένοι. Δε μπορούσαμε να κάνουμε δουλειά. Ήμασταν, όμως, συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του ματς. Πήραμε μια δεύτερη νίκη στη σειρά. Συνεχίζουμε. Είναι λυπηρό να είναι σε άδειες κερκίδες. Το ξαναλέω. Δεν είναι μπάσκετ αυτό. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι και μετά ξεκινάμε τα playoffs. Μακάρι να είμαστε εντάξει στα εσωτερικά μας και δυστυχώς μάλλον και πάλι δε θα έχουμε τον κόσμο μας».