Υπολογίζει σε Χόλινς η ΑΕΚ Betsson ως το τέλος της σεζόν

Όστιν Χόλινς

Υπολογίζει σε Χόλινς η ΑΕΚ Betsson ως το τέλος της σεζόν

Χρήστος Τσάλτας 18:21 - 23.04.2024

Ο Όστιν Χόλινς δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο κλειστό των Λιοσίων, με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ να υπολογίζεται κανονικά από τον Ηλία Ζούρο ενόψει συνέχειας.

Στο παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο -άδειο- κλειστό των Λιοσίων, ο Ηλίας Ζούρος δεν είχε στη διάθεσή του τον Όστιν Χόλινς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε. Μάλιστα ο έμπειρος άσος δεν βρέθηκε καν στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα, δείχνοντας δυσαρέσκεια με την στάση του για όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, με την Ένωση να μην πραγματοποιεί ατομικές προπονήσεις.

Οι κιτρινόμαυροι παρατάχθηκαν με 11άδα στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των Playouts, ωστόσο κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με 99-91 και να εξασφαλίσουν την έβδομη θέση της κατάταξης, που τους φέρνει απέναντι στον Ολυμπιακό, στον πρώτο γύρο των playoffs του πρωταθλήματος, με μειονέκτημα έδρας.

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Μάκης Αγγελόπουλος για την επόμενη μέρα της AEK Betsson
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:31 - 22.04.2024

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Μάκης Αγγελόπουλος για την επόμενη μέρα της AEK Betsson

Η σεζόν 2023-24 πλησιάζει προς το τέλος της, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να ζυγίζει όλα τα δεδομένα για το μέλλον της ομάδας, με την σκέψη για συνέντευξη Τύπου, στο φινάλε των υποχρεώσεων της ΑΕΚ Betsson, να είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά.

Την ίδια στιγμή το μεγάλο ερώτημα σχετιζόταν με την παρουσία του Όστιν Χόλινς. Παρά την απουσία του από το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, στα Λιόσια, ο Ζούρος και οι συνεργάτες του, αλλά και οι άνθρωποι της Ένωσης γενικότερα, υπολογίζουν στην παρουσία του έμπειρου άσου ενόψει της συνέχειας. Γεγονός που σημαίνει πως αναμένεται να αγωνιστεί στο παιχνίδι κόντρα στην Καρδίτσα, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι και αυτή τη στιγμή.

Παράλληλα στην ΑΕΚ Betsson με δεδομένο το γεγονός πως το παιχνίδι της 5ης -και τελευταίας- αγωνιστικής κόντρα στην Καρδίτσα, στο κλειστό «Γ.Μπουρούσης» είναι αδιάφορο βαθμολογικά, είναι ορατό το ενδεχόμενο να υπάρξει rotation και να ξεκουραστούν παίκτες, σε μια περίοδο όμως κατά την οποία οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον ένα 20ήμερο για να αγωνιστούν ξανά, λόγω Πάσχα, αλλά και των αγώνων των playoffs της Euroleague.

Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για το Game 1 των playoffs