Δουλειά με το μυαλό στα playoffs η ΑΕΚ Betsson

Δουλειά με το μυαλό στα playoffs η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 18:18 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:38 - 17.05.2024

Η ΑΕΚ Betsson βρίσκεται σε ρυθμό προπονήσεων τις τελευταίες μέρες, με τον Ηλία Ζούρο να κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες του ενόψει της επανέναρξης της σεζόν.

Τα playoffs της Stoiximan Basket League πλησιάζουν, με την ΑΕΚ Betsson να έχει εξασφαλίσει την έβδομη θέση, μέσα από την διαδικασία των playouts. Η Ένωση επικράτησε των Αμαρουσιου, Λαυρίου και ΠΑΟΚ, στο κλειστό των Λιοσίων και «τσέκαρε» το εισιτήριο για την post season, σε μια διαδικασία αρκετά άχαρη για τους παίκτες του Ηλία Ζούρου.

Όλα αυτά σε μια περίοδο με αρκετές ταραχές έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ, καθώς τις τελευταίες 3 εβδομάδες οι κανονικές προπονήσεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δεν ήταν πολλές. Κάτι που επηρέασε την συνολική εικόνα της ομάδας, ιδίως στο παιχνίδι με την Καρδίτσα, το οποίο ήταν αδιάφορο βαθμολογικά.

Τις τελευταίες μέρες οι προπονήσεις συνεχίζονται στο κλειστό των Λιοσίων, με τις ταχύτητες να είναι χαμηλές μιας και υπάρχει αγωνιστική απραξία. Όλα αυτά με τα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό να μην έχουν οριστεί ακόμα και πολλά να εξαρτώνται από την έκβαση του Game 4 στο ΣΕΦ το βράδυ της Πέμπτης, κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Την ίδια ώρα υπήρξαν σκέψεις για φιλικό προετοιμασίας, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, με την ομάδα να συνεχίζει με προπονήσεις μέχρι να ξεκινήσει εκ νέου η σεζόν, με το ζευγάρι αυτό να έχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά και ξεκάθαρο αουτσάιντερ, στο οποίο η Ένωση θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Euroleague.

Όλα αυτά με τον Μπράντον Νάιτ να έχει επιστρέψει σε αγωνιστικό ρυθμό και να προπονείται κανονικά, την ώρα που ο Δημήτρης Φλιώνης παραμένει στα pits, ενώ και ο Όστιν Χόλινς απέχει από τις προπονήσεις. Τις επόμενες μέρες οι κιτρινόμαυροι θα έχουν ρεπό, με την επιστροφή στη δράση να έχει οριστεί για την ερχόμενη εβδομάδα.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα και Μακάμπι - Παναθηναϊκός για το Game 4