Στη.... κούρσα για το βραβείο του MVP του BCL ο Τσέισον Ραντλ (pic)

Τσέισον Ραντλ

Στη.... κούρσα για το βραβείο του MVP του BCL ο Τσέισον Ραντλ (pic)

Χρήστος Τσάλτας 16:57 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 17.11.2023

Ο Τσέισον Ραντλ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν στο BCL, με τον Αμερικανό άσο της ΑΕΚ Betsson να βρίσκεται στην πρώτη κούρσα για το βραβείο του MVP της σεζόν στη διοργάνωση,

Η ΑΕΚ Betsson έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν στο Basketball Champions League, μετρώντας 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη φάση των ομίλων. Με αυτό το ρεκόρ έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, που ισοδυναμεί με απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σε αυτά τα 3 πρώτα παιχνίδια της σεζόν η παρουσία του Τσέισον Ραντλ ήταν κάτι παραπάνω από καθοριστική. Ο Αμερικανός γκαρντ της Ένωσης είναι εκ των πιο σημαντικών παραγόντων στο ξεκίνημα της σεζόν, κάνοντας τη διαφορά την κρίσιμη ώρα για την ομάδα του. Αποκορύφωμα η αναμέτρηση στην Πολωνία, απέναντι στην Κινγκ Στσέτσιν, που με 20 πόντους και 8/11 σουτ έκανε τη διαφορά, οδηγώντας την ομάδα του εκ του ασφαλούς στη νίκη με 86-77.

Με το πέρας του πρώτου γύρου της φάσης των ομίλων, η διοργανώτρια αρχή του BCL παρουσίασε την πρώτη κούρσα για το βραβείο του MVP της σεζόν. Και σε αυτή ο γκαρντ της Ένωσης έχει την τιμητική του, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους, μαζί με τους Ντάβιντ Κράβις, της Ουνικάχα Μάλαγα, τον Γκρέγκορ Χρόβατ, της Ντιζόν, τον Λεβάι Ράντολφ, της Χάποελ Ιερουσαλήμ και τον Βέρνον Κάρεϊ τζούνιορ της Καρσίγιακα, με τον άλλοτε παίκτη των Χόρνετς και των Ουίζαρντς να αναδεικνύεται MVP του Οκτωβρίου στη διοργάνωση.

Μάλιστα ο Ραντλ, σε αυτή την πρώτη άτυπη MVP Ladder που παρουσίασε η διοργανώτρια αρχή του BCL βρίσκεται στη κορυφή, όχι μόνο λόγω του ρεκόρ τηε ΑΕΚ Betsson (3-0), αλλά και λόγω της καθοριστικής παρουσίας του σε αυτά τα 3 παιχνίδια.

Στο ξεκίνημα της σεζον ο Ραντλ μετράει 15 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 4 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ σουτάρει με 63% στα τρίποντα, έχοντας συνολικά 10/16 στα πρώτα 3 παιχνίδια της διοργάνωσης. Ο έμπειρος γκαρντ έχει μεγάλη εμπειρία στα ευρωπαϊκά παρκέ, καθώς έχει κατακτήσει την Euroleague με την Ρεάλ Μαδρίτης, υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Λάσο.