Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το ματς με τον Παναθηναϊκό και ο ΜάκΛεμορ είναι 100% έτοιμος!

Μπεν ΜάκΛεμορ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το ματς με τον Παναθηναϊκό και ο ΜάκΛεμορ είναι 100% έτοιμος!

Χρήστος Τσάλτας 15:15 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:21 - 15.11.2023

Ο τραυματισμός του Μπεν ΜάκΛεμορ κόντρα στον Κολοσσό εξ αρχής φάνηκε πως δεν ήταν σοβαρός και ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ πλέον προπονείται κανονικά σε αυξημένο ρυθμό. Τη Δευτέρα (20/11) στο ματς με τον Παναθηναϊκό θα αγωνιστεί και ο κόουτς Ζοάν Πλάθα καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η επόμενη εβδομάδα αναμένεται έντονη και με... διπλή υποχρέωση για την ΑΕΚ. Την Δευτέρα (20/11), η Ένωση αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ έπεται και η εντός έδρας αναμέτρηση με την πολωνική Στσετσίν για την τέταρτη αγωνιστική του Basketball Champions League

Ο κόουτς Ζοάν Πλάθα όμως, προσπαθεί να συγκεντρώσει τη σκέψη και τη δράση των παικτών του στο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στους «πράσινους» και να κάνουν ένα βήμα τη φορά. Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ σε αυτή την προσπάθεια θα έχει στη διάθεσή του τον Μπεν ΜάκΛεμορ χωρίς περιορισμούς και δίχως καμία αμφιβολία. 

Ο Αμερικανός γκαρντ χτύπησε κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους στη νίκη επί του Κολοσσού την περασμένη αγωνιστική και δεν αγωνίστηκε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο. Περισσότερο όμως, αυτό συνέβη για προληπτικούς λόγους και ήδη ο ΜάκΛεμορ συνεχίζει τις προπονήσεις του χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Ο Τζάστιν Τίλμαν στο Sportal: «Στην ΑΕΚ βρήκα μια μεγάλη οικογένεια, έχω να βάλω πολλά καλάθια ακόμα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:54 - 14.11.2023

Ο Τζάστιν Τίλμαν στο Sportal: «Στην ΑΕΚ βρήκα μια μεγάλη οικογένεια, έχω να βάλω πολλά καλάθια ακόμα»

Το πρώτο βιολί της ΑΕΚ Betsson, στην επίθεση, ο Τζάστιν Τίλμαν, μιλάει στο Sportal για το επίπεδο αυτοπεποίθησης με το οποίο αγωνίζεται, τον τρόπο που τον αξιοποιεί η ομάδα πάνω στο παρκέ, ενώ δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια της σεζόν.

Από την πρώτη στιγμή το ιατρικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων» είχε καθησυχάσει τους πάντες και απλώς πλέον η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (και κατ' επέκταση και με την Στσετσίν) θεωρείται δεδομένη.