Κώττας ο αντί-Καμπενγκέλε για την ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας

Κώττας, Καμπενγκέλε

Κώττας ο αντί-Καμπενγκέλε για την ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας

Χρήστος Τσάλτας 19:14 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:16 - 21.10.2023

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πάτρας, στο κλειστό των Λιοσίων, με τον Ζοάν Πλάθα να δίνει θέση στην 12άδα στον Θωμά Κώττα, ο οποίος αντικαθιστά τον τραυματία Μφιόντου Καμπενγκέλε.

Με στόχο την πρώτη νίκη στην Basket League η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πάτρας, στο κλειστό των Λιοσίων. Η Ένωση μετά τη νίκη της περασμένης Τρίτης, κόντρα στη Λούντβιγκσμπουργκ, θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, παρά το γεγονός πως μετράει μια σημαντική απουσία.

Ο Μφιόντου Καμπενγκέλε είναι εκτός δράσης και στη θέση του βρίσκεται ο Θωμάς Κώττας, ο οποίς αντικαθιστά τον Καναδό σέντερ, για να δώσει βάθος στην φροντ λάιν, δίπλα στον Μανώλη Χατζηδάκη που αναμένεται να είναι ο βασικός σέντερ της Ένωσης στο παιχνίδι αυτό.

Από εκεί και πέρα, άλλα προβλήματα ή απρόοπτα δεν υπάρχουν για την «κιτρινόμαυρη» αποστολή, με τον Ζώη Καράμπελα να αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, με την ΑΕΚ να στοχεύει στην πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα, έπειτα από τις ήττες κόντρα σε Λαύριο και Ολυμπιακό, αντίστοιχα.

Η 12άδα της ΑΕΚ: Τίλμαν, Χολ, Ραντλ, Καράμπελας, Φλιώνης, Νετζήπογλου, Χατζηδάκης, Κουζμίνσκας, ΜάκΛεμορ, Κουζέλογλου, Κώττας, ΜακΡέι.

Tags: