Στην τελική ευθεία για Προμηθέα η ΑΕΚ με ψυχολογία στα ύψη

ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία για Προμηθέα η ΑΕΚ με ψυχολογία στα ύψη

Χρήστος Τσάλτας 17:08 - 30.11.2023

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα (02/12, 20:15) βρίσκεται στην τελική ευθεία, με την Ένωση να ολοκληρώνει τις προπονήσεις της με την ψυχολογία σε πολύ καλά επίπεδα ενόψει της αναμέτρησης στην Πάτρα.

Η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ έδωσε ώθηση στην ΑΕΚ Betsson. Η Ένωση βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ και την τελευταία εβδομάδα το επιβεβαιώσε με δύο εμφατικές νίκες και μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπου έφτασε μια ανάσα από ένα σπουδαίο «διπλό» στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, καθώς στον ορίζοντα υπάρχει μια πολύ απαιτητική αναμέτρηση, απέναντι στον Προμηθέα, στην Πάτρα, στο «Δ.Τόφαλος», όπου στόχος έιναι η διατήρηση του νικηφόρου σερί, που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του Ζοάν Πλάθα, στην βαθμολογία.

Τις τελευταίες μέρες ο Πλάθα και οι συνεργάτες του ανέβασαν την ένταση των προπονήσεων, ώστε να συνεχίσει η ομάδα την ίδια βελτιωμένη εικόνα που είχε στα τελευταία παιχνίδια. Κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και την Παρασκευή (01/12) ημέρα κατά την οποία η Ένωση θα αναχωρήσει για την Πάτρα, ενόψει της αναμέτρησης με τον Προμηθέα.

Το ευχάριστο για τον Ισπανό προπονητή είναι πως δεν μετράει απουσίες για το παιχνίδι του Σαββάτου, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Την ίδια ώρα η Ένωση αναμένεται να έχει και τον κόσμο στο πλευρό της, στην αχαϊκή πρωτεύουσα, καθώς υπάρχει κινητικότητα στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ, που κάθε χρόνο στην Πάτρα δίνουν βροντερό παρών, ενισχύοντας την ομάδα τους. Κάτι που αναμένεται να συμβεί για ακόμα μια φορά.

Tags: