Στην Ελλάδα ο Νάιτ για την ΑΕΚ (vid)

Ο Μπράντον Νάιτ στην Ελλάδα για την ΑΕΚ

Στην Ελλάδα ο Νάιτ για την ΑΕΚ (vid)

Χρήστος Τσάλτας 18:57 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:03 - 06.01.2024

Ο Μπράντον Νάιτ έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και αναμένεται να μπει άμεσα σε ρυθμό με τη νέα του ομάδα.

Το απόγευμα του Σαββάτου, παραμονές του πρώτου αγώνα για το 2024, η ΑΕΚ υποδέχτηκε το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημά της στη σεζόν. Ο Μπράντον Νάιτ έφτασε από τις ΗΠΑ στη χώρα μας για να ενσωματωθεί άμεσα στους ρυθμούς της νέας του ομάδας.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να αποτελέσει κομμάτι της περιφερειακής γραμμής της Ένωσης, καθώς η εμπειρία του στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά και η μεγάλη διάθεση που έβγαλε για να έρθει στη χώρα μας και να ενισχύσει την ομάδα του Ζοάν Πλάθα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να προχωρήσει το deal.

Ο έμπειρος γκαρντ θα μπει από Δευτέρα (08/01) στα... βάσανα με τη νέα του ομάδα, καθώς θα παρακολουθήσει από την άκρη του πάγκου και με πολιτικά το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, στο κλειστό των Λιοσίων. Άλλωστε δεν έχει κάνει κάποια προπόνηση με τη νέα του ομάδα και οι επόμενες μέρες θα είναι ημέρες προσαρμογής για τον ίδιο στα νέα δεδομένα, αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει ο Ζοάν Πλάθα.

Από την Παρασκευή άλλωστε η ΑΕΚ υποδέχτηκε και τον Ρίκι Λίντο στην χώρα μας, με τον 31χρονο φόργουορντ να κάνει την πρώτη προπόνησή του στα κιτρινόμαυρα, κυρίως όμως σε ατομικό ρυθμό, ενώ παράλληλα είχε την πρώτη γνωριμία του με τους νέους συμπαίκτες του στην Ένωση.

Δείτε στιγμές από την άφιξη του Μπράντον Νάιτ στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης.

Tags: