Το τελευταίο ραντεβού Αγγελόπουλου και Σάκοτα που θα καθορίσει τα πάντα για την επόμενη μέρα της AEK Betsson

Το τελευταίο ραντεβού Αγγελόπουλου και Σάκοτα που θα καθορίσει τα πάντα για την επόμενη μέρα της AEK Betsson

Χρήστος Τσάλτας 10:45 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 29.05.2024

Ο Ντράγκαν Σάκοτα βρίσκεται προ των πυλών της ΑΕΚ Betsson και το ραντεβού που θα έχει στο τέλος της εβδομάδας με τον Μάκη Αγγελόπουλο θα καθορίσει όλες τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα της ομάδας. Οι τρεις επιλογές για την επιστροφή του πολυνίκη κόουτς.

Η μεγάλη επιστροφή του Ντράγκαν Σάκοτα στην ΑΕΚ Betsson έχει ήδη δρομολογηθεί. Οι δυο πλευρές άλλωστε ουδέποτε έκοψαν επαφές και δεσμούς. Από τη μια η αγάπη του Σάκοτα για την ΑΕΚ είναι δεδομένη και δεν ξεθώριασε ποτέ,  από την άλλη ο σεβασμός και η εκτίμηση του Μάκη Αγγελόπουλου προς το πρόσωπο του Σάλε παρέμεναν σταθερά με το πέρας των ετών. Οι δύο άνδρες εξάλλου συνδέονται με βαθιά φιλιά χρόνων, ενώ τους συνδέει και η αγάπη τους για την ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό όταν οι δυο πλευρές ξεκίνησαν επαφές τον περασμένο Φεβρουάριο προκειμένου να φανεί εάν υπάρχει πεδίο συνεργασίας, οι προϋποθέσεις ήταν καλές. Διότι και οι δύο επιθυμούσαν μια νέα συνεργασία βάζοντας σε πρώτο πλάνο το καλό της ομάδα.

Η συνάντηση της Τρίτης έφερε το τρένο στις ράγες. Πιο συγκεκριμένα οι δυο πλευρές τα είπαν σρ καλό κλίμα και η υπόθεση προχωράει με βήμα ταχύ. Σε τέτοιο βαθμό ώστε το επόμενο ραντεβού των δύο πλευρών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα τέλη της εβδομάδας, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για την επόμενη μέρα και τον ρόλο του Σάκοτα.

Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τον ρόλο του Ντράγκαν Σάκοτα. Ένα σενάριο που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες είναι αυτό του να αναλάβει την ομάδα ως ο απόλυτος κουμανταδόρος της σε αποφάσεις μεταγραφών και σχεδιασμού και να επιλέξει τον προπονητή που θα καθοδηγήσει την ΑΕΚ Betsson στην επόμενη μέρα της.

Συναντήθηκαν Αγγελόπουλος-Κουζμίνσκας, ξεκάθαρη η επιθυμία της ΑΕΚ Betsson για ανανέωση
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:11 - 20.05.2024

Συναντήθηκαν Αγγελόπουλος-Κουζμίνσκας, ξεκάθαρη η επιθυμία της ΑΕΚ Betsson για ανανέωση

Λίγο πριν από το τέλος της σεζόν ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε συνάντηση με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, εκφράζοντας και δια ζώσης την επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Το Sportal παρουσιάζει τα δεδομένα της υπόθεση.

Την ίδια στιγμή υπάρχει και ένα σενάριο που τον θέλει να είναι μόνο προπονητής της ομάδας,  αλλά υπάρχει και ένα σενάριο που θα έχει ρόλο ανάλογο του Έτορε Μεσίνα στην Αρμάνι Μιλάνο, που σημαίνει πως θα είναι το απόλυτο αφεντικό στο αγωνιστικό τμήμα.

Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην επόμενη συνάντηση των δύο πλευρών, η οποία θα επικυρώσει και αυτό που περιμένουν όλοι: Την μεγάλη επιστροφή του Ντράγκαν Σάκοτα στην ΑΕΚ Betsson!