Ο Φλιώνης προχωράει σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει τις ενοχλήσεις στη μέση

Δημήτρης Φλιώνης

Ο Φλιώνης προχωράει σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει τις ενοχλήσεις στη μέση

Χρήστος Τσάλτας 12:29 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:42 - 29.05.2024

Ο Δημήτρης Φλιώνης για ακόμα μια φορά είδε την τύχη να του γυρίζει την πλάτη, καθώς δεν αγωνίστηκε καθόλου στο β' μισό της σεζόν, με τον αρχηγό της Ένωσης να ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει επέμβαση για τις ενοχλήσεις στη μέση που τον ταλαιπωρούν.

Το τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Φλιώνη στη σεζόν 2023-24 ήταν στις αρχές Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα, ήταν το πρώτο για το 2024, κόντρα στον Ολυμπιακό, στο οποίο όμως δεν αγωνίστηκε πολύ και ήταν μακριά από τα στάνταρ του για ακόμα μια φορά.

Η αιτία γι αυτό ήταν απλή: οι ενοχλήσεις στη μέση επέστρεψαν για τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της σεζόν σε κανένα παιχνίδι, παρά την προσπάθεια που έκανε για να επιστρέψει στη δράση. Τους προηγούμενους μήνες ο διεθνής άσος προσπάθησε να μπει σε ομαδικό πρόγραμμα της ομάδας, όμως το πρόβλημα δεν του επέτρεψε να βρίσκεται στο 100% σε καμία στιγμή.

Ο Όμηρος Νετζήπογλου στο Sportal: «Ήμασταν ομάδα ως το τέλος, ξέρουμε σε ποια ομάδα παίζουμε»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:12 - 18.05.2024

Ο Όμηρος Νετζήπογλου στο Sportal: «Ήμασταν ομάδα ως το τέλος, ξέρουμε σε ποια ομάδα παίζουμε»

Ο Όμηρος Νετζήπογλου μίλησε στο Sportal για το φινάλε της ΑΕΚ Betsson στη φετινή σεζόν, εξήγησε τι ήθελε να αλλάξει και έδωσε το μήνυμα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τις τελευταίες εβδομάδες μάλιστα βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, όπου και ακολουθούσε πρόγραμμα με θεραπείες για να μπορέσει να ξεπεράσει τον πόνο. Τις επόμενες μέρες μάλιστα αναμένεται να λάβει πιο δραστικά μέτρα. Κι αυτό γιατί θα προχωρήσει σε επέμβαση, ώστε να «καθαρίσει» μια και καλή με το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στη μέση, ώστε να είναι και πάλι στο 100%.

Με την κίνηση αυτή θέτει ως ορίζοντα την ερχόμενη σεζόν, ώστε στο ξεκίνημά της να είναι στο 100% και να βοηθήσει την ομάδα του με τον τρόπο που ξέρει. Η ατυχία του χτύπησε την πόρτα και πάλι, αυτή τη φορά με έναν τραυματισμό που τον ακολουθούσε για καιρό και που στο δεύτερο μισό δεν του επέτρεψε να προπονείται με την ομάδα, κάνοντας μόνο ατομικό πρόγραμμα.