ΑΕΚ VS Τόφας για το πρώτο βήμα πρόκρισης

ΑΕΚ VS Τόφας για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Sportal newsroom 10:48 - 04.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:11 - 04.01.2023

H AEK υποδέχεται την Τόφας του Δημήτρη Πρίφτη στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (19:30, Cosmote Sport 4) στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα Play In του Basketball Champions League.

H AEK αντιμετωπίζει την Τόφας του Δημήτρη Πρίφτη στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (19:30, Cosmote Sport 4) για τα Play In του Basketball Champions League με στόχο να κάνει το 1-0 και να πάρει κεφάλι στη σειρά, σε ματς που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Ηλίας Καντζούρης δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα, αφού στη διάθεσή του τέθηκε και ο Ακίλ Μίτσελ, που δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι του 2022 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, με έμπειρους παίκτες, τους οποίους πρέπει να περιορίσουμε, μέσα από την καλή μας άμυνα. Θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, για να είμαστε ικανοί να "χτυπήσουμε" στον αιφνιδιασμό και να εκτελέσουμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Παίζουμε χωρίς τον κόσμο μας (λόγω τιμωρίας) σ’ αυτόν το γύρο αγώνων, αλλά οφείλουμε, έστω κι έτσι, να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα έδρας, που αποκτήσαμε. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις χωρίς τον κόσμο στο πλευρό σου, αλλά πιστεύω, ότι θα είμαστε έτοιμοι ώστε ν’  ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης», τόνισε ο Γιάννης Σιούτης, άμεσος συνεργάτης του τεχνικού της Ένωσης.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4.