Οριστικοποιείται η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Κωστή Γόντικα
i

© Intime

Οριστικοποιείται η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Κωστή Γόντικα

Sportal newsroom 18:05 - 04.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:07 - 04.01.2023

Ο Έλληνας σέντερ είναι σε συζητήσεις με την Ένωση εδώ και καιρό και η συμφωνία πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού μένουν μόνο τα τυπικά για την ανακοίνωσή του.

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Κωστής Γόντικας, αφού οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για την επιστροφή του Έλληνα σέντερ στην ομάδα με την οποία αγωνίστηκε ξανά τη σεζόν 2020 - 2021. 

Το Sportal σας είχε ενημερώσει από τις 19/12 ότι ο παίκτης βρισκόταν στο στόχαστρο του κόουτς της ΑΕΚ, Ηλία Καντζούρη και τελικά οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και δεν αποκλείεται ο παίκτης να ανακοινωθεί ακόμα και τις επόμενες ώρες. 

Ο Γόντικας πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα του Ιωνικού και ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της παραμονής της ομάδας στην Basket League. Είχε τελειώσει το πρωτάθλημα με 9.1 πόντους και 5.9 ριμπάουντ μέσο όρο, ενώ φέτος πριν φύγει από την Καρδίτσα αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια με μέσο όρο 4 πόντους και 3.2 ριμπάουντ.

Φημολογείται ότι η μεταγραφή του μπορεί να ανακοινωθεί στον αγώνα της ΑΕΚ με την Τόφας για τα play ins του BCL. Η ΑΕΚ θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται χωρίς τον κόσμο της αφού η ομάδα είναι τιμωρημένη.