Για την πρώτη εντός έδρας νίκη του 2024, η ΑΕΚ betsson υποδέχεται το Μαρούσι στα Λιόσια
i

© Intime

Για την πρώτη εντός έδρας νίκη του 2024, η ΑΕΚ betsson υποδέχεται το Μαρούσι στα Λιόσια

Χρήστος Τσάλτας 13:40 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:43 - 01.04.2024

Η ΑΕΚ betsson ξεκινά τη δράση της στα Play Out της Stoiximan Basket League και υποδέχεται (1/4, 20:15, ΕΡΤ3) το Μαρούσι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Έχει να νικήσει στην έδρα της από το 2023!

O στόχος -έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα- ήταν η είσοδος στην εξάδα της Stoiximan Basket League. Μόνο που η ΑΕΚ betsson δεν κατάφερε να φθάσει σε αυτό το επίπεδο. Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του ελληνικού πρωταθλήματος «χάθηκε» το Νο 6 και κατά συνέπεια η Ένωση αντί να αγωνιστεί στο Top 6, τελικά υποχρεώθηκε να λάβει μέρος στα Play outs με την προοπτική να καταφέρει να πάρει μία από τις δύο προνομιούχες θέσης και να παίξει τελικά στα Playoffs.

H πρώτη υποχρέωση των παικτών του Ηλία Ζούρου έρχεται το βράδυ της Δευτέρας (1/4, 20:15, ΕΡΤ 3) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων με αντίπαλο το Μαρούσι.

Οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να βρουν το κίνητρο, αλλά και τη διάθεση, που μοιραία είναι περιορισμένη κυρίως γιατί η σεζόν ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά εξελίχθηκε... εφιαλτική σε όλα τα επίπεδα. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν εντός του 2024 στην έδρα τους.

Τιμωρία έδρας για την ΑΕΚ Betsson, κανονικά με κόσμο κόντρα στο Μαρούσι
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:58 - 29.03.2024

Τιμωρία έδρας για την ΑΕΚ Betsson, κανονικά με κόσμο κόντρα στο Μαρούσι

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην ΑΕΚ Betsson, για πειθαρχικό παράπτωμα στο παιχνίδι με το Περιστέρι, όμως κόντρα στο Μαρούσι την ερχόμενη Δευτέρα (01/04, 20:15) οι κιτρινόμαυροι θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Στα αγωνιστικά ζητήματα που πρέπει να διαχειριστεί ο κόουτς Ζούρος, οι Τίλμαν, Νάιτ και Φλιώνης παραμένουν εκτός με προβλήματα τραυματισμών, ενώ και ο Τζόρνταν Μόργκαν τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από το ρόστερ που έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Stoiximan Basket League.