Η ΑΕΚ Betsson... μαζεύει τα κομμάτια της με το βλέμμα στα playouts

AEK

Η ΑΕΚ Betsson... μαζεύει τα κομμάτια της με το βλέμμα στα playouts

Χρήστος Τσάλτας 18:23 - 28.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 28.03.2024

Η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της, χωρίς να έχει θετικό πρόσημο και την ΑΕΚ Betsson να ετοιμάζεται για τη διαδικασία των playouts.

Μετά τα αποτελέσματα του περασμένου Σαββατοκύριακου η σεζόν της ΑΕΚ Betsson επικυρώθηκε ως αποτυχημένη, σε όλα τα επίπεδα. Διότι μετά τον αποκλεισμό στη φάση των 16 του BCL ήρθε η 7η θέση της τελικής κατάταξης, που φέρνει την ομάδα του Ηλία Ζούρου στο δεύτερο bracket της κατάταξης.

Η απογοήτευση είναι τεράστια στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, καθώς οι προσδοκίες ήταν υψηλές και σε καμία περίπτωση η Ένωση δεν κατάφερε να ανταποκριθεί σε αυτές. Σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με δεδομένο πως υπάρχουν ακόμα 5 -τουλάχιστον- παιχνίδια, η ΑΕΚ Betsson θέλει να τελειώσει δυνατά την σεζόν και να την αφήσει πίσω το συντομότερο δυνατό, στρέφοντας το βλέμμα της στην επόμενη μέρα και στο πώς θα μπορέσει να διορθώσει τα -πολλά- λάθη στο διάστημα των προηγούμενων μηνών.

Την ερχόμενη Δευτέρα η Ένωση αντιμετωπίζει το Μαρούσι, στο κλειστό των Λιοσίων, με την ΑΕΚ Betsson να στοχεύει στην πρώτη εντός έδρας νίκη της στο 2024. Με προβλήματα τραυματισμών (Μπράντον Νάιτ Τζάστιν Τίλμαν, Δημήτρης Φλιώνης) που δυσκολεύουν το έργο του Ηλία Ζούρου, αλλά και με την ψυχολογία σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Για το λόγο αυτό και δεδομένου του γεγονότος πως το παιχνίδι με την ομάδα των βορείων προαστίων θα διεξαχθεί Δευτέρα, ο Έλληνας κόουτς έδωσε ρεπό στους παίκτες του, με την ένταση των προπονήσεων να ανεβαίνει το επόμενο τριήμερο και την Ένωση να μετράει αντίστροφα για την πρώτη αγωνιστική των playouts.

Sportal Euroleague Show με Παρτίζαν - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης