Το μήνυμα της ΑΕΚ προς τον κόσμο: «Σας καλούμε να στηρίξετε την ομάδα ως το τέλος, θα γίνουν αλλαγές το καλοκαίρι»

©AEKBC

Το μήνυμα της ΑΕΚ προς τον κόσμο: «Σας καλούμε να στηρίξετε την ομάδα ως το τέλος, θα γίνουν αλλαγές το καλοκαίρι»

Χρήστος Τσάλτας 18:11 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 07.02.2024

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ ΑΕΚ απολογήθηκε στον κόσμο για την μέχρι ώρας πορείας στη σεζόν, τόνισε πως χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου και προανήγγειλε σημαντικές δομικές αλλαγές το καλοκαίρι για να επιστρέψει η ομάδα στην κανονικότητα.

Η ΑΕΚ δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, γεγονός που αποδεικνύεται και από το 0-3 στη φάση των «16» του Basketball Champions League. 

Η Ένωση απευθύνθηκε στον κόσμο της μέσω μίας ανακοίνωσης, τονίζοντας πως παρά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ομάδα παραμένει εντός στόχων και προανήγγειλε δομικές αλλαγές την επόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson:

«Με αίσθημα ευθύνης έναντι των οπαδών του ενδόξου Σωματείου μας, το οποίο εφέτος συμπληρώνει 100 χρόνια από τη γέννησή του, ενημερώνουμε, ότι:

Έχουμε πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας. Αναγνωρίζουμε, ότι το μέχρι στιγμής παραγόμενο αποτέλεσμα «πόρρω απέχει» από τα προσδοκώμενα σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό μας. Πρόδηλο είναι, ότι υπήρξαν αστοχίες και αδυναμίες για τις οποίες απολογούμαστε. Ωστόσο, η «Βασίλισσα» παρά τη δεινή θέση της, παραμένει εντός όλων των στόχων και κρίνουμε, ότι πρέπει να πορευτούμε όλοι μαζί. Όλοι μαζί άλλωστε ήμασταν στις πολλές χαρές και λίγες λύπες του πρόσφατου παρελθόντος. Σας καλούμε όλους να στηρίξετε την Ομάδα μας. Είναι αυτονόητη συνθήκη για να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση, θα έρθει η ώρα για «να κάνουμε ταμείο». Διαβεβαιώνουμε τον φίλαθλο κόσμο μας, ότι εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου θα υπάρξουν οι απαιτούμενες δομικές αλλαγές στον Οργανισμό, προκειμένου για την επιστροφή στην κανονικότητα. Προσώρας προχωράμε απρόσκοπτα τις δράσεις μας εντός και εκτός γηπέδων. Η τρέχουσα επετειακή περίοδος εξακολουθεί ν’ αποτελεί για εμάς αφετηρία νέων στόχων και αέναης περισυλλογής. Έχουμε υποχρέωση και καθήκον μαζί να τιμήσουμε «εν τοις πράγμασι» την Ιστορία μας. Συνεχίζουμε…».

Το πλήρες πρόγραμμα του Final 8: Οι μέρες, οι ώρες και τα κανάλια
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

13:48 - 07.02.2024

Το πλήρες πρόγραμμα του Final 8: Οι μέρες, οι ώρες και τα κανάλια

Ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ το πλήρες πρόγραμμα, οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί το τριήμερο 15-18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Tags: