Αγιασμός στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό AKTOR

Αγιασμός στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό AKTOR

Ηλίας Λαλιώτης 16:16 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:17 - 16.01.2024

Αγιασμός σε όλους τους χώρους του ΟΑΚΑ τελέστηκε πριν από την προπόνηση της Τρίτης (16/1) παρουσία των μελών της ομάδας του Παναθηναϊκού AKTOR.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στην Παρτιζάν (19/1, 21:15) με μεσημεριανή προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα, ωστόσο, οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν Αγιασμό στις εγκαταστάσεις του κλειστού του ΟΑΚΑ, παρουσία των μελών της ομάδας, από τον πάτερ Δημήτριο Φωκιανό.

Η παράκληση του Γιαννακόπουλου στους φιλάθλους των court seats: «Μπορεί ο Ολυμπιακός να θελήσει να διακοπεί το παιχνίδι»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:10 - 16.01.2024

Η παράκληση του Γιαννακόπουλου στους φιλάθλους των court seats: «Μπορεί ο Ολυμπιακός να θελήσει να διακοπεί το παιχνίδι»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε μέσω Instagram για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα (22/1), με τον μεγαλομέτοχο των Πρασίνων να αναφέρει πως οι Πειραιώτες μπορεί να επιθυμούν την διακοπή του ντέρμπι.

Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός AKTOR είχε ανακοινώσει sold out για το ματς με την Παρτιζάν, αναφέροντας στη σχετική ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Παρασκευής (19/1, 21:15) με αντίπαλο την Partizan Mozzart Bet Belgrade για την 22η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague. 

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης της ομάδας προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τη Partizan Mozzart Bet Belgrade. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR σας ευχαριστεί για τη στήριξη και σας επισημαίνει πως οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:30, συνεπώς καλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας. 

Μείνετε συντονισμένοι για τις εκπλήξεις που έρχονται, τόσο pre-game όσο και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης».