Επίσημο το sold out με Παρτιζάν - Ανεπανάληπτο «ντου» για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

ΟΑΚΑ

Επίσημο το sold out με Παρτιζάν - Ανεπανάληπτο «ντου» για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Ηλίας Λαλιώτης 14:52 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:56 - 16.01.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε και επίσημα sold out τρεις μέρες πριν από τον αγώνα της EuroLeague με την Παρτιζάν, με τον κόσμο του να είναι έτοιμος να «εξαφανίσει» και τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μετράει 5 συνεχόμενες νίκες σε Ευρώπη και Ελλάδα, με τον κόσμο να έχει ενθουσιαστεί με τις εμφανίσεις της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, αλλά και την προοπτική που δείχνει να έχει για να πετύχει τους στόχους της.

Το ΟΑΚΑ είναι το γήπεδο με την μεγαλύτερη αύξηση (75%) σε εισιτήρια στην EuroLeague σε σχέση με πέρυσι (ο Ερυθρός Αστέρας που έχει πάνω από 120% αύξηση άλλαξε γήπεδο) και η προσέλευση γίνεται όλο και μεγαλύτερη όσο πλησιάζει η ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και τα ματς είναι όλο και πιο κρίσιμα.

Ενδεικτικό είναι το νέο sold out που ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, τρεις μέρες πριν από την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στην Παρτιζάν, την ερχόμενη Παρασκευή (19/1, 21:15). Εδώ και πολλές μέρες η προπώληση πήγαινε εξαιρετικά, αλλά πλέον είναι και επίσημο πως το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο.

Άλλωστε, με το Τριφύλλι να έχει ρεκόρ 13-8 και έξι εντός έδρας αναμετρήσεις να απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως ο δρόμος για την εξασφάλιση μιας θέσης στην εξάδα, αλλά και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs περνάει σε μεγάλο βαθμό από το «σπίτι» του.

Απίστευτη κάψα για το ντέρμπι

Η δίψα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού AKTOR να δουν και πάλι το καμάρι του συλλόγου σε τόσο υψηλό επίπεδο αποτυπώνεται και σε αυτό που συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης (16/1) με τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη Basket League (22/1, 20:15). Τα μεσάνυχτα απελευθερώθηκαν για όλους (είχαν προτεραιότητα με έκπτωση μέχρι τότε όσοι είχαν πάρει εισιτήριο κόντρα στο Περιστέρι) και χιλιάδες άνθρωποι περίμεναν στην ηλεκτρονική «ουρά» για να δουν τις τιμές και να προμηθετούν ένα «μαγικό χαρτάκι».

Η προπώληση πάει εξαιρετικά, ακόμα υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα για τους ενδιαφερόμενους, αλλά είναι δεδομένο πως σύντομα θα ανακοινωθεί ένα ακόμα sold out από την «πράσινη» ΚΑΕ.