Ο κόσμος σπρώχνει τον Παναθηναϊκό στο πλεονέκτημα έδρας - «Εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια για Παρτιζάν

ΟΑΚΑ

Ο κόσμος σπρώχνει τον Παναθηναϊκό στο πλεονέκτημα έδρας - «Εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια για Παρτιζάν

Ηλίας Λαλιώτης 14:07 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:13 - 15.01.2024

Προ των πυλών ένα ακόμα sold out για τον Παναθηναϊκό AKTOR, με το ΟΑΚΑ να είναι πλέον καθοριστικό για την εξασφάλιση της εξάδας, αλλά και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκλεισε εντυπωσιακά το 2023 και συνεχίζει φουριόζος και μέσα στο 2024. Παρότι έκανε ποδαρικό χάνοντας τη νίκη μέσα από τα χέρια του στη Βιτόρια από την Μπασκόνια, ακολούθησαν 5 σερί επιτυχίες σε Ευρώπη και Ελλάδα. Ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση στον «πράσινο» οργανισμό για τη συνέχεια της σεζόν.

Και ειδικά στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι μετά και την εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στη Μονακό την περασμένη Πέμπτη (11/1) έχουν ενθουσιαστεί με τις προοπτικές που παρουσιάζει το σύνολο του Εργκίν Αταμάν. Πάνω από 17.000 οπαδοί φώναζαν εκστασιασμένοι συνθήματα για το Final Four του Βερολίνου και το 7ο ευρωπαϊκό μετά τον θρίαμβο επί της παρέας του Μάικ Τζέιμς.

Η τρέλα τους, όμως, αποτυπώνεται ακόμα καλύτερα στην... εξαφάνιση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στην Παρτιζάν, την ερχόμενη Παρασκευή (19/1, 21:15). Εδώ και πολλές μέρες η προπώληση πήγαινε εξαιρετικά, αλλά πλέον το sold out ειναι δεδομένο, μιας κι αυτή τη στιγμή απομένουν λιγότερα από 100 εισιτήρια (τα περισσότερα στις θέσεις των επισήμων και των VIP).

Με τον Παναθηναϊκό AKTOR να έχει ρεκόρ 13-8 και έξι εντός έδρας αναμετρήσεις να απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως ο δρόμος για την εξασφάλιση μιας θέσης στην εξάδα, αλλά και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs περνάει σε μεγάλο βαθμό από το ΟΑΚΑ.

Η προσέλευση, ούτως ή άλλως είναι από τις κορυφαίες φέτος στην EuroLeague και με ένα ακόμα sold out κόντρα στην Παρτιζάν, αναμένεται να προσπεράσει τον μέσο όρο της Ζαλγκίρις και να βρεθεί στην πρώτη τριάδα, μετά τις ομάδες της Σερβίας.

«Ελευθερώνονται» τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ακόμα πιο γρήγορο αναμένεται να είναι το sold out για τα εισιτήρια του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Basket League την άλλη Δευτέρα (22/1, 20:15). Μέχρι σήμερα είχαν προτεραιότητα με έκπτωση 10% οι φίλαθλοι που είχαν βρεθεί στο ΟΑΚΑ για το ματς πρωταθλήματος με το Περιστέρι.

Από αύριο θα διατίθενται για όλους τους φιλάθλους με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (22/1, 20:15).

Σημειώνεται πως μέχρι και την προσεχή Δευτέρα (15/1) δικαίωμα αγοράς έχουν μόνο όσοι είχαν πάρει εισιτήριο για τον αγώνα με το Περιστέρι bwin, επωφελούμενοι μάλιστα έκπτωσης 10%. Η διαδικασία είναι η κάτωθι:

ΒΗΜΑ 1: Επιλέγουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό από το μενού αγώνων του more.com.

ΒΗΜΑ 2: Εισάγουμε τον κωδικό του barcode του εισιτηρίου μας από την αναμέτρηση με το Περιστέρι bwin στο πλαίσιο που αναφέρει: «Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό (Barcode) σας» και στη συνέχεια πατάμε «ΕΦΑΡΜΟΓΗ» (δείτε τον τρόπο στη φωτογραφία που βρίσκεται στη gallery).

* Εφόσον έχουμε ακολουθήσει σωστά τα παραπάνω βήματα θα ανοίξει η δυνατότητα επιλογής της θέσης με έκπτωση.

Σημειώνεται πως από την Τρίτη (16/1), όλοι οι φίλαθλοι αποκτούν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό χωρίς κάποια έκπτωση».