Τι έκαναν 10.000 Παναθηναϊκοί σε πλατφόρμα εισιτηρίων στις 2 τα ξημερώματα;

ΟΑΚΑ

Τι έκαναν 10.000 Παναθηναϊκοί σε πλατφόρμα εισιτηρίων στις 2 τα ξημερώματα;

Sportal newsroom 10:11 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 16.01.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει ένα μεγάλο ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την Δευτέρα (22/1) και οι φίλοι του έδειξαν ήδη απίστευτα μεγάλο ενδιαφέρον για να αποκτήσουν ένα εισιτήριο για την αναμέτρηση.

Χαμός επικράτησε τα ξημερώματα της Τρίτης στην online διάθεση των εισιτηρίων του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (22/1, 20:15) στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα, 10.000 φίλοι της ομάδας είχαν συνδεθεί με την πλατφόρμα more.com προκειμένου να «κλείσουν» εισιτήριο για το μεγάλο ντέρμπι της Stoiximan Basket League.

Έως και τη Δευτέρα (15/1) δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου είχαν μόνο όλοι όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήριο και για το ματς με το Περιστέρι bwin, καθώς δικαιούνταν έκπτωση.

Με το πέρας της ημέρας όμως, «άνοιξε» η διάθεση για όλους τους φιλάθλους, με το ενδιαφέρον να είναι έντονο από πλευράς των φίλων του Παναθηναϊκού για ένα «μαγικό χαρτάκι».

Η κορυφαία του παράσταση στο ΟΑΚΑ των μεγάλων ονείρων

Η κορυφαία του παράσταση στο ΟΑΚΑ των μεγάλων ονείρων

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν ομάδα Final Four κόντρα στη Μονακό, γεμίσε ενθουσιασμό και προσδοκίες τον κόσμο του, μαζί με τον οποίο δείχνει ικανός να θέσει τις βάσεις για να τρυπήσει το ταβάνι του. Γράφει ο Ηλίας Λαλιώτης.