«Αγκάθι» για Πετρούσεφ από Κινγκς: Η εξέλιξη που επηρεάζει το μέλλον του

Φιλίπ Πετρούσεφ

i

©Intime

«Αγκάθι» για Πετρούσεφ από Κινγκς: Η εξέλιξη που επηρεάζει το μέλλον του

Χρήστος Τσάλτας 16:34 - 18.11.2023

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ βρίσκεται στο ραντάρ του Ολυμπιακού όσον αφορά την ενίσχυσή του στην φροντ λάιν, με τα δεδομένα από το Σακραμέντο να διαφέρουν σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.

Οι Σακραμέντο Κινγκς απέκτησαν τον Φίλιπ Πετρούσεφ, μέσω ανταλλαγής από τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Ο Σέρβος άσος μετακόμισε στην Καλιφόρνια από τους Σίξερς, στο πλαίσιο του mega trade που έστειλε στο Λος Άντζελες τον Τζέιμς Χάρντεν.

Ο Πετρούσεφ πλέον φοράει τη φανέλα της ομάδας του Σακραμέντο, όμως ο χρόνος του είναι κάτι παραπάνω από περιορισμένος, με την παρουσία του στην G-League για χάρη των Stockton Kings, της θυγατρικής ομάδας των «βασιλιάδων» να δείχνει τον συνωστισμό που υπάρχει στο ροτέισιον της ομάδας στην φροντ λάιν.

Τις τελευταίες ώρες όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Κι αυτό γιατί ο Άλεξ Λεν τραυματίστηκε στην αναμέτρηση των Κινγκς κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Μάικ Μπράουν.

Ο Ουκρανός σέντερ χτύπησε στον αστράγαλο και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 6 με 8 εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει πως για τους επόμενους δύο μήνες ο Λεν μπήκε στα πιτς για να αναρρώσει.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει στο προσκήνιο τον Πετρούσεφ. Ο Σέρβος σέντερ αναμένεται να καλύψει το κενό του Λεν, ως τρίτος σέντερ της ομάδας, γεγονός που αναμένεται να πάει πίσω το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη.