Αγωνία για Μπέικον, αμφίβολος κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ντουέιν Μπέικον

i

© Intime

Αγωνία για Μπέικον, αμφίβολος κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Πάρης Τσελεπίδης • 14:02 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο αστράγαλος του Ντουέιν Μπέικον είναι πρησμένος και ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να εστιάσει στην αποθεραπεία του. Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς της Πέμπτης (23/3) με την Μπαρτσελόνα, από το οποίο θα απουσιάσει σίγουρα ο Ματέους Πονίτκα.

Όταν ο Ντουέιν Μπέικον τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του Κυριακάτικου (19/3) αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό -και συγκεκριμένα στο έβδομο λεπτό- φάνηκε πως ο τραυματισμός δεν θα του επιτρέψει να γυρίσει στο ματς. Έδειχνε να υποφέρει και οι εκφράσεις του προσώπου του ήταν ανησυχητικές. 

Λίγο αργότερα, επέστρεψε στη δράση και μετά τη λήξη του αγώνα που βρήκε νικητές του Πειραιώτες, υπήρξε η ενημέρωση πως ο Αμερικανός φόργουορντ αποφάσισε να μπει ξανά στο παιχνίδι με δική του ευθύνη και παρά το γεγονός ότι ο αστράγαλός του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά από το χτύπημα. Έπαιξε με διάστρεμμα λοιπόν και το ιατρικό επιτελείο από σήμερα Δευτέρα (20/3) προσπαθεί να διαγνώσει τον βαθμό που τραυματισμού και ενδεχομένως την επιβάρυνσή του από το γεγονός ο παίκτης αγωνίστηκε με πονεμένο (και πρησμένο) πόδι. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως η συμμετοχή του Μπέικον για το επόμενο παιχνίδι (Πέμπτη 23/3) του Παναθηναϊκού, αυτό στο ΟΑΚΑ με την Μπαρτσελόνα, είναι εξαιρετικά αμφίβολη. 

Για τον αγώνα με τους Ισπανούς είναι ήδη δεδομένη η απουσία του Ματέους Πονίτκα. Ο Πολωνός είχε υποστεί και αυτός διάστρεμμα, στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν στη Λυών και από τότε παραμένει εκτός. Δεν έπαιξε στο ντέρμπι «αιωνίων», δεν θα αγωνιστεί ούτε κόντρα στους Καταλανούς.