Αγραβάνης: «Να παίξουμε επιθετικά κόντρα στη Ντιζόν για να νικήσουμε»
i

© Intime

Αγραβάνης: «Να παίξουμε επιθετικά κόντρα στη Ντιζόν για να νικήσουμε»

Sportal newsroom 22:44 - 02.01.2023 / Ανανεώθηκε: 23:10 - 02.01.2023

Οι δηλώσεις του Έλληνα παίκτη του Περιστερίου για το αυριανό (3/1) ματς της ομάδας του κόντρα στη Ντιζόν για τα play in του BCL.

Το Περιστέρι αναχώρησε για τη Γαλλία την Δευτέρα 2/1, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μια μέρα αργότερα τη Ντιζόν για τα play in του BCL, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Με σημαντικές απουσίες ο ΠΑΟΚ στη Λιθουανία για το πρώτο ματς με τη Ρίτας
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

12:17 - 02.01.2023

Με σημαντικές απουσίες ο ΠΑΟΚ στη Λιθουανία για το πρώτο ματς με τη Ρίτας

Εκτός τους Νέιτ Ρένφρο, ούτε οι Διαμαντής Σλαφτσάκης, Γιώργος Καμπερίδης και Θοδωρής Κωνσταντινίδης δεν ακολούθησαν την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Βίλνιους για τον αγώνα της Τρίτης (3/1, 19:30) για τα Play In του BCL.

Η ομάδα των δυτικών προατίων έχει στόχο να φύγει με τη νίκη από την έδρα της αντιπαλου της προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Για τον κρίσιμο αγώνα μίλησε ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ επισήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να βγάλουν επιθετικότητα και στις δύο πλευρές του παρκέ, προκειμένου να πάρουν το ζητούμενο:

«Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Ντιζόν. Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν νοκ άουτ αναμέτρηση και να είμαστε ιδιαίτερα επιθετικοί σε άμυνα και επίθεση» είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πλάνο της ομάδας του: «Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας και εφόσον κάνουμε αυτά τα δυο πράγματα, δηλαδή να είμαστε επιθετικοί σε άμυνα και επίθεση, τότε θα έχουμε πολλές ελπίδες να κερδίσουμε το παιχνίδι».