Στο Περιστέρι ο Μάικ Τζέιμς
i

ΚΑΕ Περιστέρι

Στο Περιστέρι ο Μάικ Τζέιμς

Sportal newsroom 17:55 - 31.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:18 - 03.01.2023

Κολλημένος με το μπάσκετ ο Αμερικάνος της Μονακό, ήρθε στη χώρα μας και γυρίζει τα γήπεδα...

Η παρουσία του Μάικ Τζέιμς στο ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού δεν αποδείχθηκε γούρικη για την πρώην του ομάδα. Ο γκαρντ της Μονακό βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ μαζί με τον συμπαίκτη του στη γαλλικά ομάδα, Ντάντε Χολ και είδε δια ζώσης τον Ολυμπιακό να κάνει περίπατο στην Καλογρέζα. 

Ο Μάικ Τζέιμς αγαπά παθολογικά το μπάσκετ και δεν το κρύβει. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το πρόγραμμά του περιείχε και πάλι γήπεδο, μόνο που αυτή τη φορά δεν είδε κάποιο αγώνα. Ο Τζέιμς βρέθηκε στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» και παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας. Ο ίδιος συνομίλησε με αρκετούς παίκτες της ομάδας, ενώ τα είπε και με τον κόουτς του συλλόγου, Βασίλη Σπανούλη. 

Οι δυό τους υπήρξαν αντίπαλοι στα γήπεδα της Euroleague, όμως η εκτίμηση του ενός για τον άλλον είναι δεδομένη και εκφράστηκε και σήμερα. 

Η ΚΑΕ δημοσίευσε και μια φωτογραφία του Αμερικάνου που πόζαρε με τον Δημήτρη Αγραβάνη, ενώ ο ίδιος ο Τζέιμς αναφέρθηκε στις επισκέψεις του στα ελληνικά γήπεδα, με μια ανάρτηση στο Ίνσταγκραμ.

«Όταν με σκέφτεσαι, σκέφτεσαι ένα πρόβλημα. Είναι τρελό, αλλά στο ρεπό μου πήγα σε έναν αγώνα και σε μια προπόνηση», αναφέρει ο ίδιος.