Αγραβάνης: «Σημαντικός για εμάς ο αγώνας με τη Ρίτας»
i

Δημήτρης Αγραβάνης / © Intime

Αγραβάνης: «Σημαντικός για εμάς ο αγώνας με τη Ρίτας»

Sportal newsroom 19:39 - 29.11.2022 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 30.11.2022

Ο φόργουορντ του Περιστερίου, μίλησε τη σημαντικότητα του αγώνα κόντρα στη Ρίτας Βίλνιους, στο οποίο η ελληνική ομάδα θα ψάξει την τρίτη της νίκη σε τέσσερις αγώνες στους ομίλους του Basketball Champions League.

O Δημήτρης Αγραβάνης ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου προκειμένου αυτός και οι συμπαίκτες του να πάρουν ώθηση. Όπως επισήμανε το Περιστέρι θα πρέπει να έχει μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης. «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, γνωρίζουμε τις αδυναμίες των αντιπάλων μας, αλλά και ποια είναι τα δυνατά στοιχεία του», είπε αρχικά. 

«Πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, επιθετικοί και σε αυτό χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη βοήθεια του κόσμου, ο οποίος μας έχει βοηθήσει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής», παραδέχτηκε. 

Έδωσε, μάλιστα μεγάλη σημασία στην παρουσία των φιλάθλων της ομάδας, υπογραμμίζοντας πως «χρειαζόμαστε τον κόσμο να μας δώσει την έξτρα ώθηση και να γίνει ο έκτος παίκτης της ομάδας, προκειμένου να καταφέρουμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».