Ο Αϊζάια Κάνααν στο Sportal: «Το All Star Game ήταν η μόνη στιγμή που ο Μπαρτζώκας μου επέτρεπε να αστοχήσω»

Ο Αϊζάια Κάνααν στο Sportal: «Το All Star Game ήταν η μόνη στιγμή που ο Μπαρτζώκας μου επέτρεπε να αστοχήσω»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:55 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:00 - 18.12.2023

Ο Αϊζάια Κάνααν, ο MVP του All Star Game της Καρδίτσας και ο μεγάλος «μπόμπερ» του Ολυμπιακού, μίλησε για την μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, την... πίεση που του ασκήθηκε στον διαγωνισμό τριπόντων, αλλά και την συμβουλή του Γιώργου Μπαρτζώκα πριν το παιχνίδι.

Ο Αϊζάια Κάνααν ήταν απολαυστικός στο All Star Game, με τον μπόμπερ του Ολυμπιακού να έχει 27 πόντους και 11 ασίστ, χαρίζοντας παράλληλα θέαμα και χαρά στους φιλάθλους που παρακολούθησαν την μεγάλη γιορτή της Καρδίτσας. Δεν βγήκε τυχαία  MVP εξάλλου, με τους εκπροσώπους του Τύπου να του χαρίζουν την ψήφο τους και κατ' επέκταση και το βραβείο. 

Και πώς να μην το κάνει άλλωστε, ειδικά από τη στιγμή που, όπως είπε ο ίδιος στην κάμερα του Sportal, ο Γιώργος Μπαρτζώκας του έδωσε την ευκαιρία να είναι πιο χαλαρός!

«Είναι η μόνη στιγμή που ο κόουτς μου επιτρέπει να αστοχήσω. Είμαι χαρούμενος που δεν έχω αυτή την πίεση», είπε ο Αϊζάια Κάνααν, πριν αποκαλύψει την… συμβουλή του Γιώργου Μπαρτζώκα προς εκείνον.

«Είπε ότι «είναι η μόνη στιγμή που σου επιτρέπεται να μην είσαι όσο συγκεντρωμένος είσαι συνήθως». Είναι μια χαλαρή μέρα για μένα», τόνισε.

Όσο για τον διαγωνισμό τριπόντων, εκεί όπου ο Αϊζάια Κάνααν δεν μπόρεσε να περάσει στον τελικό, αποκάλυψε την… πίεση που του ασκήθηκε από τους διοργανωτές.

«Ήμουν άστοχος. Μου έβαλαν πολλή πίεση. Με έβαλαν να σουτάρω πρώτος», δήλωσε αρχικά, με μεγάλη δόση χιούμορ, προσθέτοντας ότι «Υπάρχουν κι άλλοι καλοί σουτέρ».

Στην Αμερική και το ΝΒΑ, το να είσαι μέρος ενός All Star Game είναι μεγάλη υπόθεση. Έτσι, ο Αϊζάια Κάνααν τόνισε την σημασία του να σε ψηφίζει ο κόσμος και να κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να σε δει να παίζεις σε μια μεγάλη γιορτή σαν και αυτήν που είδαμε όλοι μας στο νέο κλειστό της Καρδίτσας «Γιάννης Μπουρούσης».

«Είναι ευλογία. Σε έχουν ψηφήσει και περιμένουν τα παιδιά να σε δουν να παίζεις. Είναι πάντα όμορφο και δεν έχουν αυτή την ευκαιρία πολλοί. Είναι ευλογία».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Αϊζάια Κάνααν στο Sportal: