Αμφίβολος ο ΜακΓκριφ για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Τόφας
i

© Intime

Αμφίβολος ο ΜακΓκριφ για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Τόφας

Sportal newsroom 23:01 - 08.01.2023 / Ανανεώθηκε: 23:16 - 08.01.2023

Ο Αμερικάνος τραυματίστηκε στο αριστερό του χέρι και δεν είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστεί στον δεύτερο αγώνα της ΑΕΚ με την Τόφας (10/1).

Η ΑΕΚ συνετρίβη από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ σε ένα βράδυ που άπαντες στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» θα θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα.

Το κακό όμως για την Ένωση δεν σταμτάει εκεί, αφού τα... μαντάτα για τον Καντζούρη δεν σταμάτησαν στην ήττα.

Η Ένωση ταξιδεύει για την Τουρκία, για τον δεύτερο αγώνα της κόντρα στην Τόφας για τα play ins του FIBA Champions League.

Σε αυτή της την προσπάθεια η ΑΕΚ ίσως στερηθεί των υπηρεσιών του Κάμερον ΜακΓκριφ. Ο φόργουορντ των «κιτρινόμαυρων» κατά τη διάρκεια του αγώνα είχε έναν τραυματισμό στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού.

Ο ίδιος ωστόσο δεν εγκατέλειψε τον αγώνα, έσφιξε τα δόντια και συνέχισε να αγωνίζεται όμως αυτό ίσως και να του στοιχίσει τη συμμετοχή του στον αγώνα με την Τόφας.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη την ερχόμενη Τρίτη, 10/1 και ίσως να μην έχει τον Αμερικάνο της ετοιμοπόλεμο. Η Ένωση θα υποβάλει σε εξετάσεις τον παίκτη και άπαντες προσεύχονται να μην έχει πάθει ζημιά, αφού με μια νίκη η Ένωση θα βρεθεί στους «16» του Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι με ένα μίνι - ρεσιτάλ των Γιανς Στρέλνιεκς και Αζάια Μίτσελ στην τελευταία περίοδο, η ΑΕΚ νίκησε την Τόφας στο άδειο από κόσμο κλειστό των Άνω Λιοσίων με σκορ 73-70 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους «16» του BCL.