Αμφίβολος ο Σάιμπερτ για τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Ντιζόν
i

Προπόνηση ΠΑΟΚ στη Ντιζόν / © paokbc

Αμφίβολος ο Σάιμπερτ για τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Ντιζόν

Sportal newsroom 21:31 - 19.12.2022 / Ανανεώθηκε: 21:51 - 19.12.2022

Ο ΠΑΟΚ mateco ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τη Ντιζόν (21:30, Cosmote Sport 4 HD) στη Βουργουνδία θέλοντας να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη έχοντας στις αποσκευές του την πρόκριση στα Play-In του Basketball Champions League.

Ο στόχος είναι ένας για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο φινάλε των αγωνιστικών για τους ομίλους του Basketball Champions League. Η πρόκριση και μόνο η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ mateco που αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης (21:30, Cosmote Sport 4 HD), τη Ντιζόν στη Βουργουνδία και θέλει να επιστρέψει έχοντας στις αποσκευές του την πρόκριση στα Play-In του.

Με νίκη ο ΠΑΟΚ mateco παίρνει την 3η θέση και την πρόκριση χωρίς να περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα στην Ισπανία. Αν δεν τα καταφέρει στο πολύ δύσκολο αυριανό παιχνίδι, θα περιμένει την ήττα της Σάσαρι από τη Μάλαγα για να συνεχίσει στη διοργάνωση. Το παιχνίδι απέναντι στη φορμαρισμένη Ντιζόν είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολο και τα πράγματα μοιάζουν ακόμη πιο πιεστικά, με τα προβλήματα που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες.

Ο Βασίλης Χρηστίδης έμεινε στη Θεσσαλονίκη με ενοχλήσεις στη μέση του, ο Νέιτ Ρένφρο είναι στη Γαλλία και συμμετείχε στην προπόνηση αλλά η ίωση τον έχει καταβάλλει, όπως έχει συμβεί και με τον Τζόρνταν Σάιμπερτ, που έμεινε εκτός προπόνησης και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι.

Ο Άρης Λυκογιάννης αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα με τη Ντιζόν στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ τόνισε: «Θα θέλαμε να είχαμε μία καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, που είναι πολύ μεγάλης σημασίας για μας, αλλά ήρθαμε στη Γαλλία με 11 παίκτες και έχουμε αρκετά θέματα με ιώσεις. Παρόλα αυτά θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο. Είναι ένα παιχνίδι ρυθμού, εναντίον μίας ομάδας που παίζει πάρα πολύ καλά στο γήπεδό της. Έχει ένα σταθερό κορμό παικτών εδώ και μερικά χρόνια.

Εμείς πρέπει να προσεγγίσουμε αμυντικά το παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό transition και στην άμυνα μας πάνω στο Holston που είναι ο κινητήριος μοχλός αυτής της ομάδας, αλλά να έχουμε και καλή προσαρμογή πάνω στον Μακ Ντάφι, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θα πρέπει να διαβάσουμε και τι θα μας δώσει η δική τους άμυνα, προκειμένου να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι».