Οι παίκτες της Αναντολού Εφές μπουγέλωσαν τον Μιγιάτοβιτς! (vid)

Ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς

Οι παίκτες της Αναντολού Εφές μπουγέλωσαν τον Μιγιάτοβιτς! (vid)

Γιάννης Πάλλας 18:58 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:58 - 03.02.2024

Η νίκη της Αναντολού Εφές επί της Αρμάνι έκανε τους παίκτες της τουρκικής ομάδας να υποδεχθούν με μπουγέλο τον προπονητή τους Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς

Η επόμενη ημέρα της μετά Ερντέμ Τσαν εποχής στην Αναντολού Εφές έφερε το μπουγέλο των παικτών της τουρκικής ομάδας στον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς!

Η πίεση ήταν μεγάλη για την Εφές, με αποτέλεσμα η νίκη να πανηγυριστεί με τον χαρακτηριστικό τρόπο του... μπουγέλου στον προπονητή, στην παρεθνική παρουσία του ως διαδόχου του Τσαν.

Ο Κροάτης τεχνικός ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο την καριέρα του ως πρώτος προπονητής σε μια αναμέτρηση υψηλού επιπέδου. 

Η επιβράβευση του για την καλή δουλειά που έκανε ήρθε μετά τη νίκη στα αποδυτήρια, όπου οι παίκτες τον μπουγέλωσαν, κατά πως συνηθίζεται στην πρώτη νίκη, ενώ του έδωσαν και την μπάλα του αγώνα.

Δείτε το βίντεο:

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }