Ξέσπασμα Ζούρου στην κάμερα της ΕΡΤ: «Για να μην μακρηγορούμε: Απλά απαράδεκτοι και τραγικοί» (vid)

Ξέσπασμα Ζούρου στην κάμερα της ΕΡΤ: «Για να μην μακρηγορούμε: Απλά απαράδεκτοι και τραγικοί» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 18:16 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:30 - 03.02.2024

Ο Ηλίας Ζούρος ήταν λακωνικός με το πέρας του αγώνα στη Ρόδο και τόνισε πως η εμφάνιση απέναντι στον Κολοσσό δεν ήταν αντάξια της ιστορίας αλλά και του κόσμου της ομάδας.

Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια ο Ηλίας Ζούρος ήταν περιεκτικός στην τοποθέτησή του με το πέρας της «βαριάς» ήττας της ΑΕΚ απέναντι στον Κολοσσό, επισημαίνοντας πως η εμφάνιση αυτή δεν ήταν αντάξια της ιστορίας της Ένωσης.

Ο Έλληνας κόουτς απολογήθηκε στον κόσμο της ομάδας, ενώ υπογράμμισε τα στοιχεία που έπαιξαν ρόλο και ήρθε το «βαρύ» 103-80 απέναντι στην ομάδα του Κούρο Σεγκούρα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε: «Για να μην μακρηγορούμε. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Απολογούμαστε στους φίλους της ΑΕΚ. Δεν είναι εικόνα αντάξια της ομάδας της ΑΕΚ. Απαράδεκτη εμφάνιση, όλοι μέσα. Μπορεί να είμαι λίγες μέρες, όλοι ευθυνόμαστε γι αυτό που έγινε σήμερα. Τραγική η άμυνα, δεν υπήρχε η άμυνα, ένας-ένας τα χάσαμε όλα, χάσαμε όλα τα ριμπάουντ, χάσαμε όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Η ομάδα ήταν απαράδεκτη, δεν υπάρχουν λόγια».