Με σύνθεση... Χάποελ Χολόν η ΑΕΚ κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου
i

© Intime

Με σύνθεση... Χάποελ Χολόν η ΑΕΚ κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου

Χρήστος Τσάλτας 15:10 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 03.02.2024

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου, στο κλειστό της Καλλιθέας, με τον Ηλία Ζούρο να μην αντιμετωπίζει απρόοπτα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Χάποελ Χολόν.

Επιστροφή στις υποχρεώσεις της Stoiximan Basket League, για την ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει τον Κολοσσό, στη Ρόδο, για την 17η αγωνιστική. Στόχος των κιτρινόμαυρων είναι μόνο η νίκη, προκειμένου να ανέβουν βαθμολογικά και ψυχολογικά, ενόψει της συνέχειας.

Στον ορίζοντα άλλωστε υπάρχει το παιχνίδι-τελικός απέναντι στην Μούρθια, για το Basketball Champions League και οι παίκτες του Ηλία Ζούρου θέλουν να φτιάξουν την ψυχολογία τους όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να είναι πανέτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι που έρχεται.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Έλληνας προπονητής έχει όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες στη διάθεσή του. Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Δημήτρης Φλιώνης είναι εκτός μάχης με τραυματισμούς, ενώ και ο Μάνος Χατζηδάκης δεν βρίσκεται στην 12άδα, καθώς θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από την ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. Έτσι, η 12άδα του αγώνα στη Ρόδο είναι ίδια σε σχέση με αυτή απέναντι στην Χάποελ Χολόν, στην Ουγγαρία, την περασμένη Τρίτη.

Η 12άδα της ΑΕΚ: Τίλμαν, Ραντλ, Καράμπελας, Πιλάβιος, Χόλινς, Νετζήπογλου, Αγραβάνης, Νάιτ, Κουζέλογλου, Μόργκαν, Ματαλιωτάκης, ΜακΡέι.