O Τσιτσιπάς νιώθει «μεγάλη αγάπη για την ΑΕΚ» και ήθελε να παίξει μπάσκετ «στο υψηλό επίπεδο» (vid)
i

© Intime

O Τσιτσιπάς νιώθει «μεγάλη αγάπη για την ΑΕΚ» και ήθελε να παίξει μπάσκετ «στο υψηλό επίπεδο» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 13:59 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 02.02.2024

Λίγο πριν ξεκινήσει το Davis Cup, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μίλησε για την αγάπη που έχει για την ΑΕΚ. Μία αγάπη που του την μετέδωσε ο πατέρας του, ενώ πριν επικεντρωθεί στο τένις, είχε δοκιμάσει τις ικανότητές του μπάσκετ!

Τα αισθήματα του προς την ΑΕΚ ήταν γνωστά και μη εξαιρετέα, μόνο που τελευταία... οπτικοποιήθηκαν κιόλας. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φόρεσε τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας και έπαιξε τένις ακόμα και με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

Συνήθως το κάνει στα μεγάλα τουρνουά απέναντι στους υπόλοιπους σταρ του αθλήματός του, προσφάτως όμως, το έκανε με αντίπαλο τον Λιθουανό φόργουορντ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. 

Μάλιστα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και Νο 10 της παγκόσμιας κατάταξης, μίλησε για την ΑΕΚ και ενημέρωσε πως «υποστηρίζω αυτή την ομάδα εξαιτίας του πατέρα μου». Επίσης είπε πως θεωρεί ότι «οι ΑΕΚτζήδες είναι οι πιο παθιασμένοι οπαδοί από όλους».  

Αποκάλυψε ακόμα πως «πάντα ήθελα να μου δοθεί η δυνατότητα να δοκιμάσω την τύχη μου και τα προσόντα μου στο μπάσκετ στο υψηλό επίπεδο, αλλά...» οι επιλογές στα σταυροδρόμια της αθλητικής του πορείας τον οδήγησαν -και όχι τυχαία- στα κορτ του τένις. 

Τέλος, προσκάλεσε τους φίλους της Ένωσης που έχουν τη δυνατότητα «να μας υποστηρίξετε στην προσπάθεια μας κόντρα στη Ρουμανία», αναφερόμενος στο Davis Cup στο οποίο συμμετέχει ως μέλος της Εθνικής ομάδας και θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων

Το Σάββατο (3/2, 16:00) ξεκινούν οι αγώνες και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, πέραν του Στέφανου Τσιτσιπά, μετέχουν οι Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας, Γιάννης Ξυλάς, Αριστοτέλης Θάνος και Μιχάλης Περβολαράκης, ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και κάπτεν ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.