Ο Κουζμίνσκας συνάντησε τον Τσιτσιπά και έπαιξαν τένις σε φόντο... ΑΕΚ (vid)

Ο Κουζμίνσκας συνάντησε τον Τσιτσιπά και έπαιξαν τένις σε φόντο... ΑΕΚ (vid)

Χρήστος Τσάλτας 18:40 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 01.02.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο κλειστό των Λιοσίων για αγώνες τένις και συνάντησε τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, με τους δύο αθλητές να δείχνουν τις ικανότητές τους στο court.

Την ευκαιρία να αγωνιστεί κόντρα στον Στέφανο Τσιτσπά και να μάθει από εκείνον τα μυστικά του τένις, είχε ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. 

Ο Έλληνας τενίστας βρίσκεται στη χώρα μας για το Davies Cup που θα διεξαχθεί φέτος στο κλειστό των Λιοσίων και την ώρα που έκανε προπόνηση έκανε την εμφάνισή του ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. 

Ο Λιθουανός φόργουορντ της ΑΕΚ δεν έχασε την ευκαιρία και αγωνίστηκε κόντρα στον Έλληνα τενίστα με τους δύο άνδρες να μην κρύβουν τη χαρά του για τη συνάντηση. 

Δείτε τους στο βίντεο που ακολουθεί: 

🔴Sportal Euroleague Show με Μπάγερν - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }