Η βαθμολογία του BCL: Στο 1-1 ο Προμηθέας, στο 0-2 η ΑΕΚ

Η βαθμολογία του BCL: Στο 1-1 ο Προμηθέας, στο 0-2 η ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 23:23 - 30.01.2024

Με ήττες για τις ελληνικές ομάδες ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική της φάσης των 16 του BCL, καθώς τόσο ο Προμηθέας, όσο και η ΑΕΚ μέτρησαν ήττες απέναντι σε Μούρθια και Χάποελ Χολόν, αντίστοιχα.

Η δεύτερη αγωνιστική της φάσης των 16 του BCL πέρασε, με το πρόσημο να είναι αρνητικό για τις ελληνικές ομάδες. Αυτό γιατί τόσο ο Προμηθέας, όσο και η ΑΕΚ δεν κατάφεραν να πάρουν εκτός έδρας νίκες.

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε την Χάποελ Χολόν, στην Ουγγαρία και παρά την προσπάθεια που έκανε, δεν μπόρεσε να παρουσιάσει καλό πρόσωπο στην αναμέτρηση, γνωρίζοντας την ήττα με 79-68, η οποία την έριξε στον πάτο της βαθμολογίας με 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Μια εξέλιξη που κάνει το έργο της, αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ακόμα πιο δύσκολο.

Ο Προμηθέας ταξίδεψε στην Ισπανία, για να αντιμετωπίσει την Μούρθια, με την ομάδα του Σίτο Αλόνσο να είναι ανώτερη, να μην επιτρέπει στους Πατρινούς να πλησιάσουν στο σκορ και στο τέλος να φτάνει σε ακόμα μια νίκη, η οποία την εδραιώνει στην κορυφή του ομίλου, με ρεκόρ 2-0, την ώρα που οι Προμηθείς υποχώρησαν στο 1-1.

Την τρίτη αγωνιστική της φάσης των 16 η ΑΕΚ θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο -και αήττητη- Μούρθια, στο κλειστό των Λιοσίων, την ώρα που ο Προμηθέας θα ταξιδέψει και αυτός με τη σειρά του στην Ουγγαρία, για να τεθεί αντιμέτωπος με την Χάποελ Χολόν.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία του ομίλου της φάσης των 16 του BCL.

Η επόμενη αγωνστική (3η):

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου

ΑΕΚ - Μούρθια (19:30)

Χάποελ Χολόν - Προμηθέας (22:00)

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου και όλη τη δράση της Τρίτης