Με συνταγή... Καρδίτσας η ΑΕΚ κόντρα στην Χάποελ Χολόν

Με συνταγή... Καρδίτσας η ΑΕΚ κόντρα στην Χάποελ Χολόν

Χρήστος Τσάλτας 17:50 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 30.01.2024

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Χάποελ Χολόν, στην Ουγγαρία, με την ομάδα του Ηλία Ζούρου να έχει όλα τα διαθέσιμα όπλα στη φαρέτρα της και τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στο πλευρό της για ψυχολογικούς λόγους.

Ώρα... BCL για την ΑΕΚ, που θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στην Ευρώπη. Στο δεύτερο παιχνίδι του Ηλία Ζούρου ως head coach της ομάδας, η Ένωση θέλει να πετύχει ακόμα μια εκτός έδρας νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στην Χάποελ Χολόν, για την 2η αγωνιστική της φάσης των 16 της διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο αυτό η «κιτρινόμαυρη» αποστολή αναχώρησε για το Σθομπατέλι την Κυριακή, έχοντας κάνει πρώτα προπόνηση στο κλειστό των Λιοσίων. Αλλαγές και απρόοπτα δεν υπήρξαν, με τον Έλληνα κόουτς να έχει όλα τα διαθέσιμα όπλα στη φαρέτρα του και τη 12άδα να είναι η ίδια σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Καρδίτσα, το περασμένο Σάββατο.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ακολούθησε την αποστολή μέχρι την Ουγγαρία, συνεχίζοντας το ατομικό πρόγραμμά του, αλλά κα για ψυχολογικούς λόγους, ώστε να βρίσκεται στο πλευρό των συμπαικτών του σε ακόμα μια δύσκολη αναμέτρηση. Εκτός δράσης και ο Δημήτρης Φλιώνης, που συνεχίζει με πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η 12άδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Χάποελ Χολόν: Τίλμαν, Ράντλ, Καράμπελας, Χόλινς, Νετζήπογλου, Αγραβάνης, Χατζηδάκης, Νάιτ, Κουζέλογλου, Μόργκαν, Ματαλιωτάκης, ΜακΡέι.