Δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις για ΑΕΚ και Προμηθέα στην δεύτερη πράξη του δεύτερου γύρου

Δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις για ΑΕΚ και Προμηθέα στην δεύτερη πράξη του δεύτερου γύρου

Γιώργος Γαβριλάκης 12:05 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 30.01.2024

Στην Ουγγαρία βρίσκεται η ΑΕΚ που μετά την ήττα της από τον Προμηθέα στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League, το παιχνίδι με την ισραηλινή Χάποελ Χολόν (30/1, 19:00) έχει μετατραπεί σε... τελικό. Οι Πατρινοί αντιμετωπίζουν στην Ισπανία την Μούρθια (30/1, 21:30) με την φιλοδοξία να κάνουν το «δύο στα δύο».

Η ΑΕΚ έχει γυρίσει... σελίδα και θέλει το νέο κεφάλαιο που ξεκίνησε να γράφεται υπό τις οδηγίες του κόουτς Ηλία Ζούρου να έχει περισσότερο ενθουσιασμό και σίγουρα μία βελτιωμένη εικόνα πάνω στο παρκέ. Στο ντεμπούτο του ο Έλληνας τεχνικός οδήγησε την Ένωση στην πρώτη της νίκη εντός του 2024 και αυτό συνέβη στην Καρδίτσα για την Stoiximan Basket League

Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι στην Θεσσαλική πόλη, αλλά πλέον ο πήχης ανεβαίνει κι άλλο. Διότι το πρόγραμμα φέρνει την ΑΕΚ αντιμέτωπη με την Χαποέλ Χολόν για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League

To παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία, μιας και η ομάδα του Ισραήλ (όπως και οι υπόλοιπες της χώρας που μετέχουν στην ευρωπαϊκές διοργανώσεις) έχει ξενιτευτεί, καθώς στην χώρα της Ανατολικής Μεσογείου ο πόλεμος συνεχίζεται. 

Πρόκειται για μία αναμέτρηση με αρκετά χαρακτηριστικά τελικού για τους «κιτρινόμαυρους», ειδικά από τη στιγμή που στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου ηττήθηκαν στην έδρα του Προμηθέα

Οι Πατρινοί με τη σειρά τους, μετά τη νίκη στην έδρα τους για την πρεμιέρα της «φάσης των 16», πλέον βρίσκονται στην Ισπανία για να αντιμετωπίσουν την ταλαντούχα Μούρθια, που την προηγούμενη αγωνιστική είχε νικήσει εύκολα την Χάποελ Χολόν με 78-61. 

Με καλή ψυχολογία και έμφαση στην άμυνα η ΑΕΚ κόντρα στην Χάποελ Χολόν
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

21:05 - 29.01.2024

Με καλή ψυχολογία και έμφαση στην άμυνα η ΑΕΚ κόντρα στην Χάποελ Χολόν

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Ουγγαρία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Χάποελ Χολόν (30/01, 19:00) το οποίο είναι κομβικό για τη συνέχεια της ομάδας στο BCL, κάτι που κατανοούν άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

To πρόγραμμα της αγωνιστικής

Τρίτη 30 Ιανουαρίου
19:00 / Γαλατασαράι - Ντιζόν (Group J)
19:00 / Χάποελ Χολόν - ΑΕΚ (Group L)
21:00 / Βόννη - Λούντβιχσπουργκ (Group J)
21:30 / Μούρθια - Προμηθέας (Group L)

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου
19:00 / Τόφας - Γκραφενστάντεν (Group I)
20:00 / Σολέ - Μάλαγα (Group I)
21:00 / Χάποελ Ιερουσαλήμ - Καρσίγιακα (Group K)
22:00 / Τενερίφη - Περιστερι (Group K)

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!