Ο Γιαννακόπουλος αποθέωσε τον Μάικ Τζέιμς: «Αυτός είναι ο λόγος που σ' αγαπώ»

Μάικ Τζέιμς, Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

Ο Γιαννακόπουλος αποθέωσε τον Μάικ Τζέιμς: «Αυτός είναι ο λόγος που σ' αγαπώ»

Γιώργος Γαβριλάκης 11:30 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 30.01.2024

H άποψη του Μάικ Τζέιμς για τα συνεχόμενα παιχνίδια στην EuroLeague είναι διαφορετική με τον μέσο όρο και σίγουρα εκ διαμέτρου αντίθετη με τους κόουτς της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπάνκι. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού όμως, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ταυτίζεται με τον Αμερικανό της Μονακό και υπενθύμισε την αδυναμία που του έχει!

H σχέση των δύο είναι στενή και αναπτυσσόμενη. Άλλωστε, ο ίδιος ο Μάικ Τζέιμς έχει εξηγήσει πως... συχνά πυκνά έχει επικοινωνία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. 

Κατ' αρχάς σε ανθρώπινο επίπεδο -και προφανώς- υπάρχουν και οι στιγμές που έχουν συζητήσει και μία πιθανή τρίτη θητεία του στον Παναθηναϊκό. Κάτι που αναμένεται να επανέλθει στην επιφάνεια το καλοκαίρι, όταν και ο Αμερικανός γκαρντ και αργά ή γρήγορα πρώτο σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague θα μείνει ελεύθερος από την Μονακό

Προς το παρόν οι δύο άνδρες έχουν διαφορετικούς στόχους για τις ομάδες τους, αλλά ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, βρίσκεται -εν μέρει- στο πλευρό του Μάικ Τζέιμς. Όταν ενημερώθηκε για την άποψη του 33χρονου σούπερ σκόρερ και την απάντησή του στα λεγόμενα του προπονητή της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπάνκι

Ο Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα επισυνάπτοντας το «τιτίβισμα» του Τζέιμς έγραψε: «Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που σε αγαπώ! Για την νοοτροπία και την ηθική σου». 

Είναι προηγηθεί η ατάκα του Μάικ Τζέιμς ως απάντηση στον κόουτς Μπάνκι, που παραπονιέται για την καταπόνηση των αθλητών λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Μία άποψη που ενστερνίζονται αρκετοί, αλλά όχι ο 33χρονος από το Πόρτλαντ.

«Αγαπώ τον κόουτς Μπάνκι, αλλά πρέπει να διαφωνήσω. Προετοιμάζεις το σώμα σου στην offseason και το ενισχύεις κατά τη διάρκεια της σεζόν για να βγάλεις τη σεζόν. Δουλεύεις και το σώμα σου θα ανταποκριθεί. Προφανώς υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις για αυτό, αλλά είναι λιγότερες. Οι παίκτες πρέπει να βάλουν δουλειά». Αυτή είναι η άποψη του Τζέιμς και ο λόγος που τον αγαπά ο Γιαννακόπουλος. 

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!