Ο Τζέιμς διαφώνησε με τον Μπάνκι για τα πολλά παιχνίδια!

Μάικ Τζέιμς

i

© Photo by Alfonso Cannavacciuolo/Euroleague Basketball via Getty Images

Ο Τζέιμς διαφώνησε με τον Μπάνκι για τα πολλά παιχνίδια!

Γιάννης Πάλλας 18:53 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 29.01.2024

Ο Μάικ Τζέιμς εξήγησε πως διαφωνεί με τον Λούκα Μπάνκι, ο οποίος μίλησε για την καταπόνηση των αθλητών, με τον Αμερικανό γκαρντ να υποστηρίζει πως «δουλεύεις και το σώμα σου θα ανταποκριθεί»

Μπροστά βγήκε ο Μάικ Τζέιμς και διαφώνησε ανοικτά με τον Λούκα Μπάνκι, που έκανε λόγο για καταπόνηση των αθλητών από τους πολλούς αγώνες.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό και κορυφαίος σκόρερ της Euroleague εξέφρασε ανοικτά τη διαφωνία του με τη θέση του Ιταλού προπονητή.

Οι δηλώσεις του Μπάνκι είχαν να κάνουν με τα πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα που καλούνται να δώσουν οι παίκτες, όμως ο Μάικ Τζέιμς διαφώνησε ξεκάθαρα.

Ο κορυφαίος σκόρερ της Euroleague επισήμανε πως οι παίκτες πρέπει να προετοιμάζουν το σώμα τους στην offseason και να το ενισχύουν κατά τη διάρκεια της σεζόν, για να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους.

«Αγαπώ τον κόουτς Μπάνκι, αλλά πρέπει να διαφωνήσω. Προετοιμάζεις το σώμα σου στην offseason και το ενισχύεις κατά τη διάρκεια της σεζόν για να βγάλεις τη σεζόν. Δουλεύεις και το σώμα σου θα ανταποκριθεί. Προφανώς υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις για αυτό, αλλά είναι λιγότερες. Οι παίκτες πρέπει να βάλουν δουλειά» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Μάικ Τζέιμς.

Από τον Ντένβερ του «La Casa de Papel» μέχρι τον Ερνανγκόμεθ: Αυτούς μανατζάρει το νέο γραφείο που επέλεξε πρώην μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:38 - 29.01.2024

Από τον Ντένβερ του «La Casa de Papel» μέχρι τον Ερνανγκόμεθ: Αυτούς μανατζάρει το νέο γραφείο που επέλεξε πρώην μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού!

Ο Νεμάνια Ράντονιτς - για τον οποίο ασχολήθηκε ο Ολυμπιακός - αποφάσισε να αλλάξει ατζέντη πριν από λίγες ημέρες, με το νέο του γραφείο να μανατζάρει από τον Ντένβερ του «La Casa de Papel» μέχρι τον αδερφό του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Σε κάθε περίπτωση είναι προφανές ότι η συζήτηση θα ενταθεί το επόμενο διάστημα, καθώς οι συνεχόμενοι αγώνες προκαλούν συζητήσεις μεταξύ των προπονητών, οι οποίοι θεωρούν ότι ήρθε η ώρα για μια μεγάλη συζήτηση, όσον αφορά το μέλλον των διοργανώσεων.