Από τον Ντένβερ του «La Casa de Papel» μέχρι τον Ερνανγκόμεθ: Αυτούς μανατζάρει το νέο γραφείο που επέλεξε πρώην μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού!

Από τον Ντένβερ του «La Casa de Papel» μέχρι τον Ερνανγκόμεθ: Αυτούς μανατζάρει το νέο γραφείο που επέλεξε πρώην μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:38 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 29.01.2024

Ο Νεμάνια Ράντονιτς - για τον οποίο ασχολήθηκε ο Ολυμπιακός - αποφάσισε να αλλάξει ατζέντη πριν από λίγες ημέρες, με το νέο του γραφείο να μανατζάρει από τον Ντένβερ του «La Casa de Papel» μέχρι τον αδερφό του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά ενεργός στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, κάνοντας δικούς του έξι ποδοσφαιριστές. Αυτοί θα μπορούσαν να είναι επτά, αφού οι Πειραιώτες ασχολήθηκαν έντονα με την περίπτωση του Νεμάνια Ράντονιτς. Μάλιστα, ο εξτρέμ της Τορίνο φάνηκε να βρίσκεται κοντά στους «ερυθρόλευκους», εντούτοις τελικά η περίπτωσή του δεν προχώρησε. 

Λίγα 24ωρα νωρίτερα, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να αλλάξει αντζέντη, επιλέγοντας το δημοφιλές γραφείο «You First» για να διαπραγματεύεται για εκείνον. Πόσο δημοφιλές; Αρκεί να υπολογίσει κανείς πως η εν λόγω φίρμα έχει γραφεία σε 12 χώρες (Αυστρία, Καναδάς, Χιλή, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Λιθουανία, Μεξικό, Ισπανία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ), τα οποία ασχολούνται με ουκ ολίγες δραστηριότητες, αθλητικές και μη. 

Σε πρώτο χρόνο, η εταιρεία διαχειρίζεται τα δικαιώματα μεγάλων ποδοσφαιριστών αλλά και ποδοσφαιριστριών, όπως για παράδειγμα του Φαμπιάν Ρουίζ, του Γκεράρντ Μορένο και της Αλέξια Πουτέγιας. Από εκεί και πέρα υπάρχει και το μπάσκετ, με το «You First» να μανατζάρει τον Καμ Τόμας, των Μπρούκλιν Νετς, τον Ουίλι Ερνανγκόμεθ, αδερφό του Χουάντσο που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και τον πάλαι ποτέ αστέρα του μπάσκετ, Ντομινίκ Γουίλκινς. 

Όμως το γραφείο δεν περιορίζεται μόνο στον αθλητισμό, αφού στο portfolio του βρίσκονται τηλεοπτικοί αστέρες, άνθρωποι της μουσικής, influencers κ.ο.κ. Δημοφιλέστερος από αυτούς ο Χάιμε Γιορέντε, ο οποίος είναι πασίγνωστος σε όλο τον κόσμο. Ίσως το όνομά του να μην λέει πολλά σε αρκετούς, αφού ο ίδιος είναι πιο γνωστός με το παρατσούκλι «Ντένβερ», το οποίο αποκόμισε από την παρουσία του στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «La Casa de Papel».

Τρελό σενάριο στην Τουρκία: «Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ακόμα τρεις ομάδες για Μπακαμπού»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:26 - 29.01.2024

Τρελό σενάριο στην Τουρκία: «Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ακόμα τρεις ομάδες για Μπακαμπού»

Ένα απίθανο σενάριο έβγαλε στη φόρα τουρκικό ΜΜΕ, το οποίο ισχυρίζεται πως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, μαζί με άλλες τρεις ομάδες, ενδιαφέρονται για Μπακαμπού.

Θυμίζουμε πως ο Ράντονιτς έμοιαζε να ετοίμαζε βαλίτσες για Πειραιά, εντούτοις σύμφωνα με την «Tutto Mercato», η Τορίνο αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός. Αυτό διότι ο σύλλογος της Serie A φαίνεται πως είχε μεγαλύτερες απαιτήσεις για τον παίκτη, θεωρώντας πως οι Πειραιώτες δεν τις καλύπτουν.