Ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ του Big-4

Big-4

i

© Intime

Ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ του Big-4

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Παναθηναϊκό κι έμεινε μόνος πρώτος, ενώ ΑΕΚ και Ολυμπιακός επικράτησαν άνετα κόντρα σε ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το Big-4 σε ότι αφορά την κατάκτηση του τίτλου.

Το... θρίλερ στην Stoiximan Super League συνεχίζεται όσον αφορά στη «μάχη» του τίτλου, με τις επερχόμενες αναμετρήσεις να αναμένονται άκρως αμφίρροπες.

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα κόντρα στον Παναθηναϊκό, χάρη στα δύο γκολ του «killer» Ντεσπόντοφ. Στην αντίπερα όχθη, ο Μπακασέτας πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τα πράσινα κι έφερε το ματς στα ίσα, ωστόσο όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια αυτό δεν ήταν αρκετό (2-1), με το «τριφύλλι» να πέφτει στην τρίτη θέση.

Η ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία κόντρα στον ΟΦΗ και πανηγύρισε άνετα το τρίποντο της νίκης (3-0), με τον Πόνσε να δίνει ακόμη ένα... σόου μετά το Περιστέρι.

Τέλος, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) και πλέον ετοιμάζεται για το ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο.

Δείτε τη βαθμολογία της Stoiximan Super League:

Η μάχη για τον τίτλο δείχνει πως θα κριθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις λεπτομέρειες και η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να γίνει πρόβλεψη για κάποιο φαβορί. Αυτό μαρτυρούν και οι στοιχηματικές αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου, με τις τέσσερις ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν ένα πλεονέκτημα όντας στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής.

Αναλυτικά οι αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

ΠΑΟΚ 3.00

ΑΕΚ 3.00

Παναθηναϊκός 3.50

Ολυμπιακός 6.50