Ο Μασούρας έχει γίνει σημείο αναφοράς στην επίθεση του Ολυμπιακού
i

©intime

Ο Μασούρας έχει γίνει σημείο αναφοράς στην επίθεση του Ολυμπιακού

Δημήτρης Χούπης 09:08 - 29.01.2024

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ίσως ο πιο σταθερός παίκτης του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, με τον Έλληνα διεθνή να έχει γίνει σημείο αναφοράς στην επίθεση των «ερυθρολεύκων».

Ο Ολυμπιακός πήρε την τρίτη σερί νίκη του το βράδυ της Κυριακής (28/1) επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1. Πρωταγωνιστής της νίκη των «ερυθρολεύκων» λοιπόν ήταν ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος μοίρασε δύο ασίστ σε Ναβάρο και Γιόβετιτς για το δεύτερο και τρίτο γκολ της ομάδας, ενώ το πρώτο ήρθε από ωραία ενέργεια του Ντόη. 

Η εικόνα του Έλληνα μεσοεπιθετικού χθες ήταν εξαιρετική επιβεβαιώνοντας τη καλή σεζόν που κάνει, όχι μόνο με βάση τα νούμερά του, αλλά και τη γενικότερη παρουσία του. Ο 30χρονος λοιπόν είναι ίσως ο πιο σταθερός παίκτης του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, αφού σκοράρει και μοιράζει ασίστ σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό, έχοντας γίνει έτσι σημείο αναφοράς στην επίθεση της πειραϊκής ΠΑΕ. 

Συγκεκριμένα μετράει οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ τον Ιανουάριο έχει δύο γκολ και δύο ασίστ. Σκόραρε στην ήττα από την ΑΕΚ, έβαλε ένα τρομερό γκολ απέναντι στην Κηφισιά και έδωσε δύο ασίστ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Την ίδια ώρα ήταν εκείνος που κέρδισε και το πέναλτι στις Σέρρες με τον Ελ Αραμπί να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να βάζει το μοναδικό γκολ του Ολυμπιακού στη νίκη με 1-0 επί του Πανσερραϊκού.

Στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκης μάλιστα ήταν αρκετά κινητικός ακόμα και σε περιόδους που ο Ολυμπιακός δυσκολευόταν να απειλήσει, όπως στο πρώτο μέρος. Καθώς έχασε δύο ευκαιρίες και έδωσε την τελική πάσα στον Φορτούνη, ο οποίος δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.