«Στο στόχαστρο της Μπόχουμ ο Μασούρας»

Γιώργος Μασούρας

i

Γιώργος Μασούρας/©Intime

«Στο στόχαστρο της Μπόχουμ ο Μασούρας»

Δημήτρης Χούπης 16:59 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 27.01.2024

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Kicker η Μπόχουμ έχει στο στόχαστρό της τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Μασούρα του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ενδιαφέρον της Μπόχουμ για τον Μασούρα βλέπουν οι Γερμανοί. Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει δημοσίευμα της Kicker η ομάδα της Bundesliga έχει στο στόχαστρό της τον Έλληνα επιθετικό του Ολυμπιακού

Το ενδιαφέρον ωστόσο δεν είναι για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά για το ερχόμενο καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του 30χρονου με τους «ερυθρόλευκους» ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και κάπως έτσι είναι ελεύθερος για μιλήσει με όποια ομάδα θέλει αφού έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του. Αρχικά η Μπόχουμ τον ήθελε για τον Γενάρη, ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να τον παραχωρήσει μέσα στη χρονιά, καθώς επιθυμεί να τον κρατήσει ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. 

Ο γερμανικός σύλλογος χρειάζεται έναν επιθετικό, με τον Μασούρα να είναι στη λίστα του Τόμας Λετσχ. Η χρηματιστηριακή αξία του Έλληνα διεθνή είναι στα πέντε εκατομμύρια ευρώ και τη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό έχει σκοράρει οκτώ γκολ και έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα όμως ο διεθνής επιθετικός των «ερυθρολεύκων» δεν είναι η μόνη επιλογή της Μπόχουμ. Ένα ακόμα όνομα που έχει ακουστεί είναι του Γκρουλ, ο οποίος είναι ακριβός, ενώ οι Χόλερμπαχ και Καμίνσκι δεν είναι διαθέσιμοι. Το πέμπτο όνομα που βρέθηκε στη λίστα είναι αυτό του Μουσλίγια, ο οποίος πήρε μεταγραφή για τη Φράιμπουργκ