Ολυμπιακός: Ανοιχτό ακόμα του Ράντονιτς - «Παγώνει» του Γκάστον Ερνάντες

Ο Νεμάνια Ράντονιτς

i

Photo by Stefano Guidi/Getty Images

Ολυμπιακός: Ανοιχτό ακόμα του Ράντονιτς - «Παγώνει» του Γκάστον Ερνάντες

Τζιοβάνι Ζάκαρη 14:02 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 27.01.2024

Ο Ολυμπιακός κάλυψε μεγάλο μέρος των αναγκών του στο μεταγραφικό παζάρι. Ανοιχτό παραμένει του Νεμάνια Ράντονιτς, ενώ η υπόθεση του Γκάστον Ερνάντες μοιάζει να «παγώνει».

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στο μεταγραφικό παζάρι, κάνοντας σημαντικές προσθήκες εν όψει συνέχειας στη σεζόν. Η ομάδα του Πειραιά τη δεδομένη στιγμή έχει μπροστά της τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος και την Ευρώπη, κάτι που έφερε τις ενισχύσεις σε άμυνα, κέντρο και επίθεση. 

Τα δύο τελευταία ονόματα που φαινόταν πως θα έρχονταν στον Πειραιά ήταν ο Νεμάνια Ράντονιτς και Γκάστον Ερνάντες, των οποίων οι περιπτώσεις φαίνεται όμως πως «παγώνουν». Σε πρώτο χρόνο ο 27χρονος εξτρέμ της Τορίνο φαίνεται πως βρίσκονταν πολύ κοντά, εντούτοις τα πράγματα άλλαξαν.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Tutto Mercato», η Τορίνο αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός. Αυτό διότι ο σύλλογος της Serie A φαίνεται πως είχε μεγαλύτερες απαιτήσεις για τον παίκτη, θεωρώντας πως οι Πειραιώτες δεν τις καλύπτουν. Στο κάδρο φαίνεται να βρίσκεται και η Μαγιόρκα, η οποία και παρουσιάζεται ως η ομάδα που κάνει δυναμικό μπάσιμο. Πάντως η περίπτωσή του παραμένει στο κάδρο ακόμη, εντούτοις είναι άγνωστο ακόμα το ποιο θα είναι το μέλλον του παίκτη. 

Κοντά φαίνεται να βρισκόταν και ο Γκάστον Ερνάντες, όμως η περίπτωσή του φαίνεται να κολλάει για μία ακόμα φορά. Παρά τα όσα ανέφεραν οι Αργεντίνοι πως λύθηκαν τα προβλήματα με τη Σαν Λορέντζο, αυτά φαίνεται να επέστρεψαν. Η περίπτωσή του φαίνεται πως για την ώρα «παγώνει», μετά τα απανωτά «σκαμπανεβάσματα» στην υπόθεσή του. 

Όπως και να έχει, όμως, ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, καλύπτοντας πολλές από τις ανάγκες του. Στην άμυνα έφερε τον Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο και το ταλέντο της Ρέντινγκ, Νέλσον Άμπι. Στη μεσαία γραμμή απέκτησε τους Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο, ενώ για το κομμάτι της επίθεσης ήρθαν οι Ναβάρο και Ζέλσον Μαρτινς. Μάλιστα, πέντε από αυτούς προορίζονται για βασικοί δυνητικά. 

Βέβαια, δεν αποκλείεται να αφιχθεί στην ομάδα και ένας επιπλέον εξτρέμ, ενώ άγνωστο είναι το ποιοι νεοαφιχθέντες θα βρεθούν στην ευρωπαϊκή λίστα του Κάρλος Καρβαλιάλ. Θυμίζουμε πως σε αυτή επιτρέπονται τρεις αλλαγές, με τα μέτωπα να είναι ανοιχτά.