Κάρμο: «Θέλω να πάρω έναν τίτλο φέτος με τον Ολυμπιακό, νιώθω προνομιούχος που αντιπροσωπεύσω τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα»

Κάρμο: «Θέλω να πάρω έναν τίτλο φέτος με τον Ολυμπιακό, νιώθω προνομιούχος που αντιπροσωπεύσω τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:57 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:01 - 26.01.2024

Τις πρώτες δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε το βράδυ της Παρασκευής (26/1) ο Νταβίντ Κάρμο.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο, τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» πήρε με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο. Στη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει οψιόν αγοράς, η οποία ανέρχεται στα 18 εκατομμύρια ευρώ. 

Μάλιστα ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα ο Κάρμο δε μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του που ήρθε στους Πειραιώτες, ενώ τόνισε «πως νιώθω προνομιούχος που αντιπροσωπεύσω τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα»

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Νιώθω πολύ καλά και από τότε που είδα πως είχα την ευκαιρία να έρθω εδώ ένιωσα πολύ προνομιούχος που θα αντιπροσωπεύσω τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα. Στο ποδόσφαιρο σημασία έχει η νίκη και ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να πάρει το πρωτάθλημα και να παίξει στην Ευρώπη. Εγώ λοιπόν θέλω να κερδίσω έναν τίτλο φέτος.  

Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να τα καταφέρει, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Νομίζω ότι ως κεντρικός αμυντικός, εκτός από να αμύνομαι καλά, μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και στην επίθεση. Μπορώ να δώσω πάσες, να βοηθήσω στην ανάπτυξη και να προσφέρω και στα δύο μέρη του παιχνιδιού. 

Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και ότι η ευθύνη είναι μεγάλη. Άρα οι φίλαθλοι να περιμένουν πάθος, νίκες και αυτό που υπόσχομαι είναι να δώσω τα πάντα μέσα και έξω από το γήπεδο, να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία των συμπατριωτών μου στην ομάδα καθώς έρχομαι Ιανουάριο και δεν θα έχω χρόνο για να προετοιμαστώ.  

Η παρουσία Πορτογάλων παικτών και προπονητή θα με βοηθήσει πολύ. Ξέρω ότι οι παίκτες, οι φίλαθλοι, η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και όλοι όσοι αντιπροσωπεύουν τον Ολυμπιακό, όλοι θέλουμε να νικάμε. Θα κάνουμε τη δουλειά μας με σεβασμό στον κόσμο μας. Κι εσείς, οι οπαδοί, να μας υποστηρίζετε πάντα στις καλές και στις κακές στιγμές. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πανηγυρίζουμε όλοι ευτυχισμένοι».