«Μια ανάσα» από τον Γκαστόν Ερναντές ο Ολυμπιακός

O Γκαστόν Ερναντές

i

Photo by Gustavo Garello/Jam Media/Getty Images

«Μια ανάσα» από τον Γκαστόν Ερναντές ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Χούπης 22:58 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:05 - 26.01.2024

Θετικά φαίνεται ότι θα τελειώσει τελικά το θέμα της μεταγραφής του Γκαστόν Ερναντές στον Ολυμπιακό, με τον Αργεντινό να αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2028.

Η μεταγραφή του Γκαστόν Ερναντές όπως όλα δείχνουν θα γίνει παίκτης του Ολυμπιακού. Μία προσθήκη που υπήρξε ανατροπή στην ανατροπή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ολοκληρωθεί θετικά για τους «ερυθρόλευκους». 

Όπως αναφέρουν στην Αργεντινή, τις τελευταίες ώρες τα όποια θέματα υπήρξαν μεταξύ του Ολυμπιακού με τη Σαν Λορέντσο για τη μετακίνηση του 25χρονου στον ελληνικό σύλλογο ξεπεράστηκαν. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα μέσα στις επόμενες ημέρες. 

Η ομάδα από το Μπουένος Άιρες προηγούμενος είχε αφήσει εκτός τον Ερναντές από την αποστολή για τον αγώνα της Σαν Λορέντσο με τη Λανούς, βάζοντας... φωτιές στα μεταγραφικά σενάρια. Το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει ο 25χρονος θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2028. Το ποσό που θα βγάλουν οι «ερυθρόλευκοι» από τα ταμεία τους μάλιστα, σύμφωνα με τους Αργεντινούς, είναι κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρών συν τα μπόνους. 

Αυτός θα είναι ο τρίτος κεντρικός αμυντικός που θα πάρει ο Ολυμπιακός, αφού η πειραϊκή ΠΑΕ έχει ήδη ανακοινώσει τον Νέλσον Άμπεϊ και τον Νταβίντ Κάρμο με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο. 

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Μπρέκαλο και Μπάρε 

Δημοσιεύματα είχαν αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός είχε στο στόχαστρο τους Κέιντι Μπάρε και Γιόσιπ Μπρέκαλο. Κάτι που ο ελληνικός σύλλογος διέψευσε πριν τα σενάρια... φουντώσουν. 

Ο Αλβανός μέσος αγωνίζεται με την Εσπανιόλ από το καλοκαίρι του 2020, έχοντας συμβόλαιο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Ενώ από την άλλη ο Μπρέκαλο είναι παίκτης της Φιορεντίνα με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026.