«Βλέπει» τον Όρτα για βασικό ο Καρβαλιάλ

Ο Αντρέ Όρτα

i

© Intime

«Βλέπει» τον Όρτα για βασικό ο Καρβαλιάλ

Ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει πως ο συμπατριώτης του ότι είναι έτοιμος να μπει να παίξει από την αρχή με τον ΠΑΣ Γιάννινα…

Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα θα παραταχθεί την Κυριακή ο Ολυμπιακός και ο Κάρλος Καρβαλιάλ προετοιμάζει την ομάδα του αυτές τις ημέρες στο Ρέντη. Είναι μία από τις εβδομάδες που κάνει «γεμάτη» προετοιμασία, από την στιγμή που δεν έχει ο Ολυμπιακός μεσοβδόμαδα ματς.

Πλέον στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός έχει και αρκετούς ποδοσφαιριστές από τους καινούργιους. Σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα έχει τρεις νέους παίκτες και όπως φαίνεται θα έχει και άλλους στη συνέχεια. Ο λόγος για τους Τσικίνιο, Όρτα και Άμπι.

Μάλιστα ο Κάρλος Καρβαλιάλ φαίνεται πως ιδιαίτερα τους Τσικίνιο και Όρτα τους υπολογίζει κανονικά για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει αυτές τις ημέρες στο Ρέντη, ο Όρτα πάει ακόμη και για βασικός! Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση ο 27χρονος μέσος και αυτό έχει φανεί από τις πρώτες του ημέρες στο Ρέντη. Το ίδιο ισχύει και για τον Τσικίνιο, αλλά αυτή τη στιγμή ο Κάρλος Καρβαλιάλ για την Κυριακή «βλέπει» περισσότερο τον Όρτα για το αρχικό σχήμα της ομάδας του Πειραιά.

Είναι παίκτης που μπορεί να δώσει ταχύτητα στον Ολυμπιακό και αυτό ακριβώς ψάχνει να βρει ο Πορτογάλος τεχνικός. Και θεωρεί πως ο συμπατριώτης του είναι ποδοσφαιριστής που έχει την ταχύτητα στο παιχνίδι του και θα ανεβάσει τους «ερυθρόλευκους» σε αυτόν τον τομέα. Βασικός, λοιπόν, πάει ο Όρτα για το ματς της Κυριακής στο Καραϊσκάκη και φαίνεται πως ο Πορτογάλος μέσος ετοιμάζεται για το δικό του ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Άλλωστε σε σχέση με τον Τσικίνιο ήταν αυτός ο οποίος είχε περισσότερες συμμετοχές με τη μέχρι πρότινος ομάδα του, την Μπράγκα. Έπαιξε αρκετά με τους Πορτογάλους και είναι πιο έτοιμος όπως φαίνεται από τον Τσικίνιο, ο οποίος όμως επίσης ήταν ενεργός στην Μπενφίκα αλλά με λιγότερες συμμετοχές απ' όσες είχε ο Όρτα.

Αντί του Αλεξανδρόπουλου

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ τον Όρτα τον προορίζει για τη θέση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Ο Έλληνας μέσος πρόκειται να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής που έχει από τις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Άρη. Οπότε τον Όρτα ο έμπειρος τεχνικός τον βλέπει ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Αλεξανδρόπουλου, κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Μαντί Καμαρά θα αποτελέσει λύση για τον πάγκο εάν χρειαστεί στο ματς. Από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι ο Έσε δεν θα βγει από την ενδεκάδα.