«Κόλλησε» του Γκαστόν Ερνάντες, σήμερα κρίνεται…

Γκαστόν Ερνάντες

i

©Photo by Gustavo Garello/Jam Media/Getty Images/Ideal Images

«Κόλλησε» του Γκαστόν Ερνάντες, σήμερα κρίνεται…

Διονύσης Βερβελές 09:10 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:15 - 26.01.2024

Στον… αέρα η απόκτηση του Αργεντίνου στόπερ από τη Σαν Λορέντσο. Τα νέα δεδομένα…

Άναψε… φωτιά χθες βράδυ, όταν οι Αργεντίνοι έφεραν στη δημοσιότητα ότι ο Γκαστόν Ερνάντες δεν μπήκε στο αεροπλάνο για την Αθήνα, όπως αρχικά αναμενόταν να γίνει. Ο στόπερ της Σαν Λορέντσο, φαινόταν να είναι κλεισμένος από τον Ολυμπιακό, αλλά κάτι έχει αλλάξει και όλα δείχνουν να είναι στον… αέρα. 

Σύμφωνα με τους Αργεντίνους, ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει κάποιους όρους της αρχικής συμφωνίας και γι’ αυτό ο παίκτης δεν πήρε την πτήση και το δρόμο για τη χώρα μας. Θυμίζουμε πως οι συμπατριώτες του, έλεγαν πως θα αφιχθεί στη χώρα μας σήμερα Παρασκευή. Κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται.

Τι συμβαίνει; Από το περιβάλλον των Πειραιωτών, προκύπτει πως η Σαν Λορέντσο ανέβασε τις απαιτήσεις της και γι’ αυτό χθες βράδυ δεν υπήρξε συμφωνία. Αυτό, δεν σημαίνει πως χαλάει η μεταγραφή του Γκαστόν Ερνάντες, αλλά δεν το λες και θετική εξέλιξη. 

Να άλλαξε κάτι στην απόφαση των Πειραιωτών και σε συνδυασμό με την απόκτηση δύο στόπερ; Του Άμπί που ανακοινώθηκε και του Κάρμο που αναμένεται σήμερα να υπογράψει και να φωτογραφηθεί με την ερυθρόλευκη φανέλα; Ήταν αναμενόμενες εξελίξεις, ακόμη και όταν γίνονταν οι συζητήσεις με την Σαν Λορέντσο.

Ο Ολυμπιακός προφανώς και δεν θα αφήσει έτσι αυτή την υπόθεση. Εντός της ημέρας έτσι, αναμένεται νέα επαφή με την ομάδα της Αργεντινής, ώστε να «κλειδώσουν» τα πάντα και ο ποδοσφαιριστής να μπει στο αεροπλάνο. Να σημειώσουμε και κάτι άλλο εδώ. 

Δεν είναι εύκολες οι μεταγραφές από την Αργεντινή και αυτό, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού το βίωσαν για τα καλά και το περασμένο καλοκαίρι, όταν διαχειρίστηκαν τις υποθέσεις των Έσε και Ορτέγκα. Κι εκεί πήρε ημέρες, κι εκεί παρουσιάστηκαν εμπόδια τα οποία, όμως, ξεπεράστηκαν ώστε και οι δύο να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Σήμερα τα σπουδαία έτσι για τον Αργεντίνο στόπερ που περιμένει κι αυτός με αγωνία τις εξελίξεις. Κάποια Μέσα της Αργεντινής πάντως το ξημέρωμα, επέμεναν πως οι δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στην υπόθεση της μεταγραφής του, αναμένονται να ξεπεραστούν. Για να δούμε…